Akcie Všenic stoupají

01.06.2011 11:23

Nováček bojoval/Oplatil podzimní prohru Litvínovu a rozdrtil oslabenou Louku

Nováček druhé ligy nejvyšší soutěže národních házenkářů, celek TJ Všenice, získal v domácím prostředí čtyři důležité body.

TJ Všenice - Litvínov 20:15  (8:9)

- v sobotním zápase chtěly Všenice oplatit Severočechům podzimní prohru o jediný g=ol. Odveta byla také vzácně vyrovnaná a oba celky se střídaly ve vedení. Až za stavu 14:14 získali domácí rozhodující náskok a soupeř nestačil kontrovat. Pochvalu zasluhují obránci pořádajícího klubu, kteří se vypořádali s tvrdou hrou litvínovských zadáků. Hynek Benetka zaznamenal deset, Hrůza šest a Kalaš čtyři branky. Za poražené: Rubáš deset, Gombár tři a Hříbal dva góly.

 

TJ Všenice - Louka 20:10  (11:6)

- po sobotní prohře v Litohlavech chtěli hosté získat alespoň dva body v nedalekých Všenicích. Nastoupili ovšem v nekompletní sestavě, takže nováček hned v úvodu získal náskok 5:1 a vedení dokázal do poločasové přestávky ještě zvýšit. Po změně stran působili Severočeši odevzdaným dojmem, a tak se jen čekalo na výši konečného skóre. Zahráli si i hráči z lavičky, přesto náš zástupce vyhrál naprosto přesvědčivě. Osmkrát se trefil Hynek Benetka, šestkrát Hrůza , čtyřikrát Kalaš a dvakrát Founě.

 

 

Tento článek je opsán z Rokycanského deníku.