Chomutov - Všenice 11:26 (7:15)

15.06.2015 04:40

 

 

    V posledním utkání sezóny 2014/15 jsme se utkali s posledním mužstvem tabulky Chomutovem, který zatím nezískal ani jeden bod. Do utkání jsme nastoupili se Smitkou v brance, obrana Hering, Háněl, Kroc, a v útoku začíná Berka, Černý a Rada. Od úvodních minut držíme otěže zápasu ve svých rukou. Po čtyřech přesných střelách Berky vedeme v 6. minutě 4:0. I nadále útok pokračuje v kanonádě a ve 12. minutě vedeme 7:2. Pak jsme si vybrali jedinou "akademickou" chvilku a domácím se podařilo snížit na 5:7 v 17. minutě. Naštěstí se útok opět "rozjíždí" pěknou rychlou házenou rozebírá domácí útok a i zakončení je přesné  takže za další tři minuty hrací doby vedeme 10:5. Vzadu kraluje Smitka, výborně mu sekunduje obrana i s vystřídavším Kroupou. Vžsledkem je nárůst skóre ve 25. minutě na 11:6 a poté i poločasové vedení 15:7.

   Ve druhém poločase pokračuje velmi dobrá hra útočníků, kteří využívají i rychlého přechodu do útoku.Ve 37. minutě vedeme 16:9, ve 45. minutě 20:9. Do branky jde Plaček, Hering střídá Háněla a hraje beka. Skóre narůstá v 50.minutě vedeme 21:11. Do  konce zápasu se domácím nedaří vstřelit branku zatímco náš útok pokračuje v brankostroji. Ukazatel skóre ukazuje po závěrečném hvizdu rozhodčího Málka ukazuje  26:11 v náš prospěch.

  Velmi dobře rozhodoval Josef Málek z Raspenavy.

 

   V tomto zápase na suchém terénu proti snaživému soupeři jsme byli jasně lepší a zaslouženě zvítězili. Na hřišti se vystřídali všichni hráči, kteří podali velmi dobrý výkon.

 

   Sestava a branky. Smitka, Plaček, obrana : Háněl, Hering, Kroc, Kroupa : útok: Berka 12, Baborovský 7, Rada 4, Černý 3

Trenér : Plaček Ronald, vedoucí Janečková Martina

 

   KNH Chomutov: brankáři:  Kučera, Miroslav, Kučera Lukáš, Smak, Vaníček, Hamouz, Vremský, Kučera Lukáš 5, Kollár 3, Kučera Marek 2, Krejčí  1, Tkadlec

Vedoucí: Kučera Marek