Hromnice - Všenice B 11:13 (4:8)

15.09.2015 13:02

 

 

      K druhému utkání sezóny jsme nastupovali na horké půdě v Hromnicích, víťeze minulého ročníku, krerý se vzdal práva na postup do vyšší soutěže.  Začínáme s Plačkem v brance, na obraně s Hánělem, Benetkou a Hláskem. Útok začíná ve složení Hůlka, Liška, a Lhoták. Dostáváme se do vedení, ale domácí vyrovnávají. Poté zápas ovlivňuje zranění našeho útočníka Hůlky. Musíme přeskupit řady, do obrany přichází Aichinger, a Hlásek se vysunuje do útoku.  Domácí toho využívají a po dvou brankách Pavla Fencla vedou již 4:2. Pak však naše zadní řady "zavřou" bránu, a do konce poločasu nedovolíme domácím skórovat !!!!!  A to i přesto, že bez ohledu na výsledek a hru, dostávají pravidelně příležitost i další obránci Kroupa a Potůček. V útoku občas skřípe souhra, především s přihrávkami máme problém, ale po vysunutí dalšího obránce Háněla do útoku, otáčííme pomalu, ale jistě skóre na svoji stranu. Přispěje k tomu i kulhající Hůlka, který "mazácky" promění TH. V poločase vedeme 8:4.

    Ve druhém poločase domácí pomalu ukrajují z našeho náskoku. Obrana s brankářem odráží domácí pokusy o otočení  výsledku. V útoku se nám nedaří proměnit šance a když k tomu přidáme i technické chyby domácí postupně snižují na rozdíl jediného gólu 10:9. Pak naštěstí Liška s Hánělem sehrají dvě krásné akce, které skončí brankou a když domácí nepromění ani druhý pokutový hod v zápase dokráčíme k zaslouženému a překvapivému vítězství 13:11.

 

   Výborně a s přehledem rozhodoval Souček Pavel.

 

    V tomto zápase zaslouží absolutorium brankář Plaček, s obránci Potůčkem, Kroupou, Hánělem, Aichingerem, Hláskem i na "beku" zaskakujícím a skvěle hrajícím V. Benetkou, především v 1. poločase podali fantastické výkony. V útoku trochu skřípala souhra, vinou špatných přihrávek, přesto se útočnící snažili a pochválit je lze i za bojovnost. Jen se někdy neukvapovat při střelbě a trpělivě si šanci připravit.

 

Sestava a Branky: Brankáři: Plaček, Smetana - obrana: Benetka Vojtěch, Kroupa, Aichinger, Potůček, Hlásek 1,  Hůlka 1, Liška 5, Háněl 4, Lhoták 2

 

Trenér a vedoucí: Benetka Radomil

 

Hromnice: brankáři: Baloun, Procházka, obránci: Štaif, Zahradník, Fronk, Fencl Miloš, útok: Ruml 8, Fencl Pavel 3, Obořil, Zuska, Fencl Jakub

Trenér: Duchek Václav  ,  vedoucí: Liška Jaroslav