Nýřany B- Všenice A 24:21 (12:12)

15.09.2015 12:56

 

   Do zápasu na půdě jednoho z favoritů druhé ligy jsme nastoupili oslabeni. Začínáme s Markem Hánělem v brance, na obraně se Štraubem, Hánělem Dominikem, a Heringem, do útoku nastupuje Elšlégr, Berka, Rada. Na střídání máme pouze brankáře Plačka, obránce-brankáře Smitku a útočníka Lišku. Od začátku zápasu jsme lepším družstvem. Dostáváme se do vedení, které navyšujeme na 7:4. Vedeme ještě 9:6. V těchto fázích hraje skvěle útok, který vytvořené kombinace "přetavuje" v branky. Domácí obrana přitvrzuje, což nás vyvede z konceptu a domácí postupně srovnávájí skóre, a po oprávněné červené kartě pro Štrauba, který v zapálenosti boje přeběhl do útočné třetiny, kde aktivně hrál, dokonce vyrovnávají poločasový stav na 12:12.

   Žačátek druhého poločasu nás domácí přehrávají a tak ve 40. minutě Nýřany vedou 17:13. Škoda, protože za stavu 15:13, Rada střílí z jasné pozice na "šestce", avšak míří "metr" nad bránu. Domácí rozehrají rychlý protiútok, kdy zvyšují na 16:13......  Do konce zápasun jsme vyrovnaným soupeřem a po výkonu, za který se nemusíme stydět, prohráváme 24:21 z pohledu Nýřan.

    Na půdě favorita soutěže jsme podali i v oslabené sestavě sympatický výkon. V prvním poločase jsme byli lepší, celý poločas jsme vedli.  Na začátku druhého jsme "nechytli" začátek a domácí získali rozhodující náskok. Přesto za bojovnost a výkon celé mužstvo zaslouží pochvalu. U domácích se projevila velká "kvalita" hráčů, kteří  by se ani v 1. lize neztratili.

Dobře rozhodoval Ivo Toman z Plzně-Újezdu.

 

   Sestava a branky. Háněl Marek, Plaček - Háněl Dominik, Štraub (ŽK), Hering (ŽK), Smitka - Elšlégr 8 ,  Berka 7, Liška 4, Rada 2

Trenér: Plaček Ronald, vedoucí: Dobrý Martin

 

 

Nýřany: Brankáři: Průcha, Netrh - obrana: Borecký, Vurm (ŽK), Šebek, Volek, Vácha, Liška - útok: Špirk 9, Brada 7, Wisura 5, Gabriel 3, Bartovský, Alexa,

 

Trenér: Škrábek Josef, vedoucí: Borecký Petr