Osečtí muži roznesli Všenice

27.05.2011 20:28

Sokol Osek - TJ Všenice 23:11 neděle 9.4.2000

- zahajovací jarní kolo II. ligy svedlo  dohromady národní házenkáře Sokola Osek a TJ Všenice. Na asfaltu v centru obe byli domácí výrazně lepší a deklasovali protivníka 23:11.

  Na podzim vyhrály Všenice o šest branek, takže Osek prahnul po odvetě. Dokumentoval to hned prvním útokem, kdy pálil čtyřikrát a až poslední střela rozvlnila síť. Hosté stačili vyrovnat, jenže to bylo z jejich strany  na dlouhé minuty vše. Všenický útok jako by neexistoval a branky dávali jen domácí. Vedli 9:2 a do šaten odcházeli dokonce s devíti brankami k dobru. Na začátku druhé půle protivník sice několikrát pokořil skvěle chytajícího Hynka poláka (Všenice korigovaly na 15:8), ale pak se rozstřílel Horejš a nebylo co řešit. Osečtí předváděli skvělou házenou a jejich přesvědčivé vítězství je zcela zasloužené.

  Nejlepším střelcem pořádajícího týmu byl Horejš s devíti góly, šestkrát byl úspěšný Jindřich, čtyřikrát Košař a dvakrát Matyáš s Polákem. za poražené: Hynek Benetka pět, Hrůza čtyři, R. Benetka a Šrédl po jedné.

 

 

Tento článek je opsán z Rokycanského deníku.