V útoku kraloval Hynek Benetka

19.05.2011 22:16

  Tři stovky natěšených diváků se sešly poslední srpnovou neděli na stadionku TJ Sokola Všenice. Místní házenkáře čekala premiéra v první lize. Hostili borce TJ DIOSS Nýřany. Přestože si fanoušci uvědomovali nelehkou roli domácích,všichni tajně doufali v jejich vítězství. I když se tak nestalo a prohra o jediný bod mrzela, odměnili hráče dlouhotrvajícím potleskem. Nezklamali.

  TJ Všenice - TJ DIOOS Nýřany 21:22  (14:13) neděle 31.8.203

  Domácí házenkáři neměli od prvních okamžiků před zkušenějším soupeřem žádný respekt. Hned po prvním útoku se trestným hodem ujali vedení a vzápětí přidali druhou branku. Rozdíl jednoho gólu srovnali Nýřanští až za stavu 5:5 a pak 8:8. Pak se jim podařilo odskočit na rozdíl tří branek (8:11). V útoku se prosazoval kanonýr Matoušík. Domácí se ale nevzdali a v závěru poločasu otočili výsledek ve svůj prospěch. Do šaten se odcházelo za stavu 14:13.

  Stejně dramaticky probíhala i druhá půle. Vyrovnané skóre trvalo až do 40. minuty, kdy na ukazateli stálo 19:19. Zkušení hosté pak jednogólový náskok udrželi až do konce. Domácí jim cestu ke konečnému vítězství 21:22 usnadnili neproměněním několika šancí.

  V útoku domácích jednoznačně kraloval Hynek Benetka, který rozvlnil síť 13krát. Hůlka přidal 5 a Hrůza 3 branky. Za hosty skóroval Matoušík 7krát, Brada 4krát, Špirk 3krát a Tausche přidal jednu branku. Utkání řídil Aleš Liška.

 

Za Všenické nastoupili:

v brance: Ronald Plaček, David Winkelhöfer

obrana: kapitán Martin Dobrý, Josef Dobrý, Pavel Háněl, Michal Brei

útok: Hynek Benetka, Tomáš Hůlka, Zdeněk Rada, Kamil Hrůza

trenér: Josef Hucl

ved.mužstva: Libor Šíma 

ŘEKLI PO ZÁPASE

 

 

 

Tento článek je opsán z Rokycanského deníku ze dne 5. září 2003