Vřeskovice - Všenice 18:20 (8:8)

18.05.2015 16:21

 

    K dalšímu utkání jsme zajížděli do Vřeskovic. Nastupujeme s Plačkem v brance, na obraně Hering, Kroupa, Háněl a v útoku D. Kroc, Berka a Elšlégr. Máme výhoz a Berka ranou o břevno nás dostává do vedení. Domácí vyrovnají po chybném výhozu brankáře Plačka. Poté vedeme ještě 2:1, ale domácí se třemi brankami dostávají dovedení, k čemuž jim opětovně dopomohl brankář Plaček, který po dobrém zákroku "přihrává" domácímu  Krisovi, který "z halfovky" míří do opuštěné brány přesně. Daří se nám snížit a i přes několik neproměněných šancí,  na konci poločasu vyrovnat na 8:8. Máme i výhodu posledního útoku, ale nejsme úspěšní.

    Do druhého poločasu vstoupili výborně útočné formace. V 38. minutě je to rázem 13:13 !!!!! Pak se obraně podaří sebrat několik míčů, a ve 46. minutě se dostáváme po brance D. Kroce do vedení 16:14. Dvoubrankový odstup se nám daří držet, a i přes velké šance, které jsme si dokázali v útoku vypracovat, ale neproměnili jsme je, se nám bohužel nepodařilo odskočit na vyšší rozdíl. Pouze v 52. minutě vedeme již 19:16. Neproměněním šancí, ale dovolujeme domácím snížit  1:10 před koncem na rozdíl jediné branky. Při našem útoku Vřeskovičtí riskují  a nechávají vystřelit Berku, který míří přesně. Domácí ještě po ukončení zápasu neproměňují pokutový hod.

 

   V 1. poločase jsme prakticky jen dotahovali náskok soupeře. Útok měl hodně šancí, ale vypracované šance budto skončili na tyčkách nebo mimo domácí branku. Obrana hrála dobře, škoda 2 špatných výhozů brankáře Plačka. Nástup do druhého poločasu patřil útokům. Poté jsme se zlepšili v obraně, podařilo se nám sebrat několik míčů dostali jsme se do dvoubrankového vedení, které jsme si udrželi prakticky do konce zápasu. Dobře zachytal Plaček, dobře zahrála i obrana Háněl, Hering, Kroupa. Útok hrál velmi dobře  a rychlou hrou se prosazoval velice snadno, jen škoda neproměměných šancí, spousta jich skončila na tyčích a mimo branku.

 

Rozhodoval: m.n.h Jan Adámek z Přeštic

Sestava a branky: Brankáři : Plaček, Smitka (ŽK) - obrana, kroupa, Hering, Háněl, Dobrý : útok: Kroc D. 10, Rada 5, Berka 3, Elšlégr 2, Baborovský,

Trenér a vedoucí: Kuška Luděk

 

Vřeskovice: Brankáči: Štich, Urban : Hofmann, Berka, Míka, Neumann, Černý Miroslav 8, Kris 8, Černý Jan 2, Bešta, Chmelíř, Štětina

Trenér: Míka Josef

Vedoucí: Votýpka Václav