Všenická záloha potrápila Sokol Osek B

30.05.2011 08:24

 

Všenice B–Osek B 18:22 (10:12)

Diváci ve Smrdově viděli nejlepší letošní výkon domácích v oblastní soutěži I. třídy. Hosté začali velmi dobře a po necelých deseti minutách vedli 1:4. Pak však začala úřadovat v domácím dresu dvojice Šíma – Tomáš Hůlka, k nimž se připojili i Founě s Flaxem. Postupně se karta začala obracet. Všeničtí snížili na 5:6 po čtvrthodině hry a chvíli před poločasem to bylo do konce 8:8. Závěr úvodního dějství však opět lépe vyšel Oseckým, kteří si vybudovali mírný náskok.

Po změně stran domácí rozhodně nesložili zbraně a dýchali soupeři stále na záda. Několikrát se jim podařilo snížit na rozdíl jediné branky, naposledy za stavu 17:18. Favorizovaní hosté byli nečekaně vyrovnaným průběhem zjevně zaskočeni, ale v závěru zúročili větší herní vyzrálost a zlomili měření sil ve svůj prospěch, když Všenickým v posledních minutách zvlhl střelecký prach. Celkově přineslo okresní derby pohlednou házenou.

V domácím dresu měl velmi dobré zákroky Jareš mezi tyčemi, po přestávce se k němu přidal i Klička v osecké brance. S přehledem rozhodoval sudí Tomáš Votava ze Žatce.

 

Pavel Souček