Všenice - Čakovice 12:17 (6:9)

03.05.2015 17:36

 

 

   V neděli jsme nastoupili proti mužstvu z Prahy v sestavě brankář Plaček, obrana Háněl, Dobrý, Hering. Útok začal ve složení Baborovský, Rada, Černý. Do zápasu jsme vstoupili dobře, dostali jsme se do vedení, které v 16. minutě bylo 6:3. Do této chvíle se nám dařilo jak v útoku tak v obraně. Trenér hostů J. Rys si bere oddechový čas a karta na hřišti se obrací. Do konce poločasu se nám přes nespočet vytvořených šancí nedaří překonat brankáře Uřídila !!!! I vzadu jsme si vybrali slabší chvilky, kdy nám dělá problémy nejlepší hráč hostů Dafčík a tak v poločase prohráváme 6:9 !!!!!!

  Začátek druhého poločasu se opět daří obraně. Bohužel útoku se nedaří proměňovat šance v branky a tak v půlce druhého poločasu hosté vedou 11:9. Hostům se po špatném nezaviněném šlápnutí zranil jejich nejlepší hráč Dafčík, přesto dokázali utkání dovést do vítězného konce. Pro náš útok je prakticky neřešitelný problém vsítit branku a obrana střídá slabší chvilky s lepšími. Hosté se dokáží vypořádat i s "pasivitou", dvakrát  v poslední možné chvíli při jejím signalizování rozhodčím Sýkorou pokaždé dají branku. Na konci riskujeme necháváme hosty střílet bez faulu, ale střelci Čakovic jsou neomylní.

  Dobře rozhodoval Tomáš Sýkora ze Žatce.

  Delegátem zápasu byl opět Jaroslav Holý z Plzně.

 

   Na tento zápas musíme co nejrychleji zapomenout. Kromě prvních patnácti minut se vůbec nedaří útoku. Za zbylých 45 minut jsme dali pouze 6 branek, i když vytvořených šancí bylo spousty. Obrana začala dobře, ale vždy druhé poloviny poločasů bylo slabších. Na konci už jsme riskovali a nechali hosty střílet aniž by je obránce fauloval.

 

Sestava a branky : brankář : Plaček,  obrana : Háněl, Hering, Dobrý,  útok : Baborovský 4, Černý 4, Rada 3, Vondrák 1, Elšlégr

Trenér: Kuška Luděk, vedoucí Hůlka Tomáš

Čakovice : brankáři: Uřídil, Molnár - Mařík, Janeba, Štefan, Dafčík 7, Záruba 4, Duchek 3, Vejvoda 3, Švarc

Trenér : Ausberger Pavel

Vedoucí: Rys Jiří