Všenice - Chudenice 28:23 (10:9)

26.09.2015 01:26

 

 

   V tomto zápase jsme začli  s Plačkem v brance, s Aichingerem, Smitkou a Hláskem na obraně a  v útoku s Liškou, Founěm a Černým,který nám vypomohl z "A" týmu. Na počátku utkání se hosté dostávají do vedení. Za stavu 5:3 pro Chudenice, střídá v naší brance Smetana - Plačka,kterému se nedaří. Smetana předvádí vynikající zákroky a protože útok hraje velice dobře otáčíme stav a v poločase vedeme 10:9.

   I ve druhém poločase hraje náš útok skvěle a protože i hostům hraje výborně útočná řada, skóre rychle narůstá. Navíc útočné řady nevymýšlí a hrajou i rychle a tak padá branek jako "máku".   Nakonec však náš útok i díky několika skvělým zákrokům brankáře Smetany získává rozhodující náskok,který přetavíme ve vítězství 28:23.

   Výborně rozhodoval Pavel Souček.

   V tomto zápase záhral fantasticky útok Černý - Liška - Founě, který, ač hrál bez střídání,  nastřílel úžasných 28 branek. Ze zadních řad zaslouží  pochvalu brankář Smetana, který vynikajícími zákroky pomohl otočit stav v náš prospěch.

   Sestava a branky: brankáři: Smetana, Plaček - obrana: Aichinger, Kroupa, Potůček, Hlásek, Smitka - útok: Liška 12, Černý 9, Founě 7

Trenér a vedoucí : Benetka Radomil

 

Chudenice: bramkář: Urban, obrana: Bříza, Riedl, Vlasák Baxa- útok: Petráček 8, Rupert Jan 8, Rupert Tomáš 7