Všenice - Dobřív 13:11 (7:8)

18.04.2016 21:38

 

 

   K úvodnímu utkání jarní sezóny jsme nastoupili s Plačkem v brance, na obraně nastoupila posila z "A" týmu M. Dobrý, Benetka  a Aichinger. V  útoku nastupuje Černý, Founě, Liška. Hosté vstupují do zápasu lépe a vedou 3:1, nám se však daří otočit sk=ore na 4:3 v náš prospěch. Dobřív se nevzdává a ve 23. minutě se dostávají brankou Klíra do vedení 7:6. Do branky nastupuje Král, vyrovnáme avšak hosté z TH po čase se opět dostávají do vedení 8:7.

   Druhý poločas se nesl ve znamení obran. První branka padne ve 39.minutě. Ve 41.minutě srpvnáváme na 9:9 a opět oba brankáři zamknou své branky. Ve 48. minutě si hosté berou time out a stav je stále 9:9 !!!!! Po oddechovém čase házíme Hůlkou již třetí !! pokutový hod, ale ani ten neproměňujeme !!!! Přesto se dostáváme do vedení, které drží fantasticky chytající Král, a skvěle hrající obrana Benetka - Aichinger,kterou diriguje výborný Dobrý. Vedení udržíme a získáváme první dva jarní body.

 

   Velmi dobře rozhodoval Pavel Souček.

 

   V tomto zápase podal fantastický výkon brankář Král, výborně mu sekundovala obrana Aichinger, Benetka, kterou skvěle dirigoval Dobrý.Útok si vytvořil spoustu šancí, včetně 3 "šestek", avšak proměnil jen malou část z nich.

 

   Sestava a branky: Plaček, Král - obrana: Aichinger, Benetka Vojtěch, Dobrý -útok : Liška 6, Černý 3, Kočka 3, Founě 1, Hůlka

Vedoucí a trenér:Benetka Radomil

 

   Dobřív: brankář : Vild -  Vondrášek, Sekyra, Kopecký, Šlechta, Strnad , Kraft, Klír 6, Monhart 5

 

Vedoucí: Monhart Jiří