Všenice - Most 21:17 (11:6)

03.05.2015 16:37

 

 

   V utkání se severočeským týmem jsme nastoupili se Smitkou v brance, Háněl na beku "uprostřed", Dobrý, Kroupa. V útoku začínala trojice Rada,  Elšlégr a Kroc D. Hosté majý výhoz a Nájemník posílá hosty do vedení. Kroc neproměňuje, získáváme odražený míč. Z pokračujícího útoku pěknou souhru celého útoku zakončuje Rada pěknopu střelou z úhlu. Smitka kryje TH Mertla. D. Kroc z náběhu míří přesně a vedeme 2:1. Smitka chytá střelu hostujícího útočníka podnikáme rychlý protiútok, ale Rada trefuje pouze tyč. Elšlégr získává odražený míč přihrává Radovi, který je faulován. Sám Rada TH proměňuje a vedeme 3:1. Smitka chytá trestný hod Tichého, ale nakonec Tichý snižuje. Elšlégr z otočky zvyšuje na 4:2. V 7. minutě drží hosté míč "dlouho". V útoku ztrácíme. Nájemník snižuje. V útoku se dopoušíme technické chyby - hra nohou. Dobrý získává míč.  Po spolupráci Rady s Elšlégrem prvně jmenovaný míří přesně - 5:3. Dobrý vypichuje přihrávku. Elšlégr nedává z výskoku. Opětovně Dobrý získává míč. Po spolupráci Elšlégra s D. Krocem,  Elšlégr míří do tyče. Hosté proráží, Dobrý posílá do brejku D. Kroce ten však nezpracuje dlouhou přihrávku a střílí z přešlapu. Tichý snižuje. Ve 14. minutě míří přesně D. Kroc z TH. Za hosty se trefuje Draxler. Dostáváme výhodu pokutového hodu, ale D. Kroc trefuje tyč. Smitka chytá střelu hostujícího útočníka Háněl získává odražený míč. Hosté se dopouští ofsajdu. Po jeho dobrém rozehrátí se dostává do šance Berka a míří přesně - 7:5. V 17. minutě Draxler míří nad. Berka pálí do tyče. Smitka chytá TH Tichému. Berka z výskoku 8:5. Získáváme míč a Rada z rychlého protiútoku nám získává tříbrankové vedení. Mertl snižuje. V útoku ztrácíme míč. Ve 22. minutě Smitka chytá TH. Berka nedává. Tichý střílí z přešlapu. D. Kroc z náběhu střílí vedle hostující branky. Hosté pouze do tyče, Dobrý získává odražený míč. Rada nedává šestku. Háněl blokuje střelu Mertla a získává míč.  Berka z výskoku zvyšuje na 10:6. Smitka kryje ve 28. minutě trestný hod Tichému. Minutu před koncem jdeme do útoku a trpělivou hrou se nám daří dohrát poločas a několik sekund před koncem získáváme TH, který Berka proměňuje a stanovuje poločasové skóre na 11:6.

   Máme výhoz a po patnácti sekundách Berka zvyšuje na 12:6. Háněl blokuje na roh a z pokračujícího útoku faullujeme a je nařízena šestka. Mertl ji proměňuje. Berka nedává a Mertl snižuje. Ve 34. minutě D. Kroc míří do břevna. Mertl snižuje na tříbrankový odstup. Ve 36. minutě střílí D. Kroc z trestného hodu nad mosteckou svatyni. Po další brance hostů Nájemníkem a snížení na pouze  dvoubrankový rozdíl si bereme time out. Do branku nastupuje Plaček, na obranu Hering.  Daří se nám odskočit na 4 branky a tento rozdíl si udržujeme i přes snahu hostů až do konce. 

   V tomto zápase jsme byli lepší, po celý zápas vedli a zaslouženě zvéítězili. Dobře zahrál útok, obrana si ve druhém poločase vybrala pár slabších chvil, které hosté potrestali lacinými góly.

 

   Dobře rozhodoval Václav Slavík z Nýřan.

  Delegátem utkání byl Jaroslav Holý z Plzně.

 

   Sestava a branky: Brankáři: Smitka, Plaček - obrana: Háněl (ŽK), Hering, Dobrý (ŽK), Kroupa (ŽK) - útok: Berka 6, D. Kroc 6, Rada 5, Elšlégr 4, Baborovský

Trenér: Kuška Luděk

Vedoucí: Hůlka Tomáš

 

Most: brankáři - Vítězslav Nový, Rudolf Ibl, obrana - Marek Paus (ŽK), Pavel Záhumenský, Adam Bauer, Slavomír Činoveský (ŽK), útok Jan Mertl (8)  Michal Nájemník (5 ), Petr Tichý (3) (ŽK), Tomáš Dräxler (1),  Josef Venclíček,

trenéři - Pavel Gombár (ŽK), Stanislav Weiss,