Všenice - Podlázky 22:14 (13:8) 02.06.2012

20.04.2016 11:24

    Tento zápas s druhým týmem tabulky měl poněkuď kuriózní začátek. Již před utkáním jsme byli oslabeni o brankáře Krále ( zákaz startu v 6 mistrovských zápasech za údajné vulgárnosti vůči rrozhodčímu Hejlovi ). A jelikož další brankář Smitka "si spletl" začátek zápasu o hodinu, nastupovali jsme pouze s jedním brankářem Plačkem. Před ním hrála obrana ve složení Dobrý, Kroc, a "na beku " Šebek. V útoku Rada, Baborovský, Černý. Černý hned z prvého útoku skóruje. Hosté neproměnují šestimetrový hod. Rada trefuje z úhlu vedeme 2:0. Hosté proměňují šestimetrový hod a snižují na 1:2. Je to ale jejich labutí píseň. Výborná obrana Dobrý, Kroc, Šebek a za nimi dobře chytající Plaček zásobují získanými míči útok, který výbornou hrou a skvělou koncovkou navyšuje naše vedení. Ani střídání v útoku neovlivňuje naší útočnou hru a Vondrák s Pokorným zapadají do útočné řady. Poločasové skóre se zastavuje na stavu 13:8 pro Všenice.

    O přestávce doplňuje naši sestavu "opozdilec" Smitka. Celé družstvo pokračuje ve výborném výkonu . Útočníci vytvořené šance i za rozhodnutého stavu přesně zakončují, obrana v nezměněném složení zásobují útok a co projde kryje jistý Plaček. Konec zápasu se tak mění v poklidný "přáteláček" a jde jen o to jak vysokým vítězstvím zápas pro nás skonnčí. Po 60 minutách svítí na ukazateli skóre 22:14.

   V tomto zápase jsme podali výborný výkon a po zásluze jsme vysoko porazili kvalitního soupeře a 2. tým druholigové soutěže. Výborný výkon podal také rozhodčí Václav Šimice, který tak přispěl k bezproblémovému průběhu utkání.

 

Sestava a branky : Brankáři : Plaček, Smitka   Obrana: Hering, Šebek, Kroc,Háněl, Dobrý  Útok : Vondrák 9, Pokorný 5, Baborovský, Černý 3, Rada 2,Hůlka

Trenér : Kuška Luděk,  Vedoucí : Hůlka Tomáš

 

 Podlázky : Barabáš M. 8, Kučera M.3, Kučera K. 2, Barabáš O. 1