Všenice - Příchovice 18:16 (9:8)

06.09.2015 12:55

 

 

   Další domácí utkání jsme zahájili s Králem v brance, se Štraubem, Hánělem Dominikem,  a Heringem na obraně, a v útoku Berka, Elšlégr, Rada. Elšlégr a Rada neproměňují úvodní šance. Štraub získává míč. Berka z výskoku nedává a Elšlégr poté pálí do bloku. Elšlégr ve 3. minutě otevírá skóre zápasu. Nohavec vyrovnává. Elšlégr z TH je úspěšný a vedeme 2:1. Nohava  srovnává. Elšlégr střílí z náběhu, ale hostující Přibyla chytá. Hošťálek -16 míří do tyče a míč míří do autu z boku. Po ose Háněl D., - Štraub - Berka - Elšlégr, který střílí, ale opět Přibyla kryje. Elšlégr neproměňuje TH.  Nohavův gól není uznán pro střelbu z brankoviště. Král hází dlouhou přihrávku, ale Berka na ni nedosáhne. Král kryje střelu Nohavy. Pěkná souhra celého útoku, kterou zakončuje Elšlégr krásnou ranou o tyč. Hosté kazí přihrávku. Berka z výskoku nedává. Ve 13. minutě Král chytá střelu Hošťálka. Elšlégr z výskoku střílí přesně z výskoku a vedeme 4:2.  Král chytá střelu Nohavce. Nohava snižuje. Vondrák z výskoku neproměňuje. Vondrák hezkým "rusákem" trefuje tyč, odražený míč získává Rada přihrává Vondrákovi jehož ránu kryje hostující brankář. Vondrák kazí přihrávku. V 17. minutě Nohava vyrovnává. Elšlégr strílí trestný hod, noha hostujícího obránce, avšak nařízenou šestku Vondrák nepromění.  Nohavec drží míč  dlouho. Elšlégr z trestného hodu míří do břevna. Ve 20. minutě Vondrák z výskoku přihrává Radovi, ten Elšlégrovi, který hezkou ranou, kdy míč "olízne" první tyč nás posouvá do vedení. Avšak Hošťálek okamžitě vyrovnává. Vondrák rozehrává TH, naráží si s Baborovským, ale Vondrák kazí přihrávku. Hosté se dostanou do rychlého protiútoku a Hošťálek dostává Příchovice do vedení.  Bereme si time out. Berka vyrovnává - 6:6.  Nohavec dostává hosty do vedení.  Elšlégr ve 26. minutě vyrovnává. Král chytá střelu Hošťálka. Baborovský po samostatné akci převrací vedení na naši stranu - 8:7.  Nohava z pokutového hodu za faul  Štrauba vyrovnává. Berka nedává. Král chytá střelu Nohavce. Berka míří přesně - 9:8. Král kryje střelu Nohavce, dvojice Hering - Háněl  D. získává míč, ale poslední útok se nám bohužel nedaří proměnit a tak v poločasu vedeme 9:8.

 

   Druhý poločas zahajuje úspěšně dvojblok Háněl D., - Štraub. Berka míří přesně z výskoku a vedeme 10:8. Nohava proměňuje šestku za faul Dobrého. Berka 11:9. Král chytá TH. Hosté faulují uvnitř brankoviště,Rada rozhazuje, přihrává nabíhajícímu Berkovi  a ten z výskoku míří přesně. Nohavec snižuje. Opět Berka z výskoku ve 36. minutě je přesný a vedeme 13:10. Král chytá kryje TH Nohavovi. Spolupráci Berky s Elšlégrem zakončuje přesně Elšlégr. Ve 38. minutě obrana získává míč, Dobrý posílá míč do brejku Radovi a ten získává vedení 15:10. V dalším hostujícím útoku získává míč Štraub a Berka z výskoku - 16:10. Nohava snižuje. Rada z úhlu neproměňuje.  Opět Nohava míří přesně. Ve 42. minutě po spolupráci Berka - Elšlégr a vedeme 17:12 a bohužel, jak se později ukázalo, zakončujeme fantastický úsek utkání. Dobrý získává míč. Berka z výskoku nedává. Opět Dobrý  výborným "čtením hry" získává míč. Elšlégr pálí do bloku. Nohava ve 47 .minutě snižuje.  Berka míří do tyče. Hošťálek proměňuje v branku další útok Příchovic. Baborovský proráží.  Dobrý získává míč, ale Berka z výskoku nedává., získáváme odražený míč, ale Berka míří do břevna a Elšlégr střílí do tyče.  I Baborovský nedává. Bešta klepákem snižuje v 54. minutě. Rada kazí přihrávku a za faul Štrauba opět Nohava proměňuje pokutový hod a hosté snižují na rozdíl jediné branky.  V 57. minutě po kličce protrhne Elšlégr naše střelecké trápení ve druhé části druhého poločasu. Háněl získává míč, ale Berka trefuje tyč. Na výsledku, už nezmění nic, ani poslední útok hostů a tak vítězíme 18:16.

 

   Dobře rozhodoval Pavel Jíra z Blovic.

 

   V tomoto zápase jsme po většinu utkání vedli. Ve druhém poločase jsme sehráli fantastických 12 minut, které jsme vyhráli 8:4. Vytvořili jsme si náskok, který jsme  "profesorskou hrou" v útoku a neproměněním šancí málem ztratili. Přesto lze výkon hodnotit jako velmi dobrý, na všech postech, a vítězství jako zasloužené.

Sestava  a Branky: brankáři: Král (ŽK), Háněl M., - obrana: Háněl D. (ŽK), Hering (ŽK), Dobrý, Štraub - Elšlégr 8,Berka 7, Rada 2, Baborovský 1, Vondrák

Trenér: Kuška Luděk

Vedoucí: Hůlka Tomáš

 

Příchovice: Brankář: Přibyla  - Toman, Brada, Jánský, Šašek Frána, Nohava 9,  Hošťalek 3, Nohavec 3, Bešta 1, Šilhavý

Trenér a vedoucí: Bešta Zdeněk