Všenice - Příchovice 18:18 (10:9) 13.05.2012

20.04.2016 11:16
 
   Tento zápas jsme začali v chladném počasí velice vlažně.Zahajovací sestava byla Smitka v brance, obrana Hering, Kroupa M. a kapitán Dobrý M. na "beku na prostředku ". Útok Rada, Černý, Baborovský.  Brzo jsme prohrávali, až v 5. minutě Rada snižuje na 1.2. Vzápětí Smitka chytá střelu hostujícího Nohavce z dálky. V útoku  krásná souhra Rady a Černého, kterou druhý jmenovaný zakončuje " klepákem " a vyrovnává na 2:2. Nohavec získává hostům vedení, ale Černý srovnává. Smitka kryje střelu z "úhlu", ale z pokračujícího útoku Nohavec dostává hosty do vedení 4:3. Baborovská vyrovnává, ale Nohava ve 13.min. proměňuje pokutový hod a Příchovice vedou 5:4. Baborovský krásně uvolňuje Černého a je opět vyrovnáno. Obrana získává míč a rychlá souhra celého útoku, kterou zakončuje Rada, 6:5 vedeme. Nohavec srovnává. Vzápětí krásnou akci Baborovského zakončuje nekompromisně Černý. Smitka chytá pokutový hod Nohavovi, následuje dobývání naší branky, hosté trefují 2 tyče, aby nakonec přece jen Nohava srovnal skóre na 7:7. Nepotrestaný faul na Černého, který střílí mimo branku. Do útoku střídá Vondrák a ihned "vykláněčkou" zkouší překonat hostujícího brankáře, který kryje i následnou další střelu Vondráka.  Petráček ve 23. minutě posílá hosty do vedení 8:7. Vondrák ještě v téže minutě z trestného hodu vyrovnává. Obranný blok dvojice Kroupa - Dobrý, získáváme míč, ale další střídající útočník Hrůza neproměňuje. Naštěstí získáváme odražený míč, a po ukázkové "šnůře"  celého útoku Vondrák,Rada, Hrůza posledně jmenovaný střelou z rohu brankoviště nás dostává do vedení 9:8. Ve 26. minutě Smitka chytá střelu hostujícího útočníka,ale z brejku po přihrávce Vondráka Rada neproměňuje. Vzápětí Dobrý získává míč a po ose Kroupa - Hrůza - Rada končí míč v síti a vedeme ve 28 . minutě 10:8. Hošťálek z trestného hodu snižuje na 10:9. Po technických chybách v útoných řadách na obou stranách se skóre do konce poločasu už nezměnilo.
 
   Na začátku 2. poločasu Smitká chytá střelu hostujícího útočníka a Vondrák z výskoku ve 32. min. zvyšuje na 11:9. Hošťálek snižuje. Rada trefuje pouze tyč a Nohava srovnává  v 35. minutě na 11:11. Vondrák netrefuje z výskoku a Nohava dostává hosty do vedení. Hrůza přestřeluje, Nohavcovi Smitka chytá trestný hod. Krásná souhra útoku Vondrák, Černý, Rada a posledně jmenovaný "šlajzem"  zakončuje a srovnává ve 40.minutě na 12:12. Hošťálek strhává vedení na stranu hostů, ale  Rada po kličce kontruje. Nohava ve 43. minutě dostává hosty opět do vedení. Pěkná akce útoku Vondrák, Černý a Rada, kterou Rada proměňuje střelou o tyč a srovnává na 14:14. Hošťálek proměňuje,avšak Černý netrefuje. Hosté trefují tyč. Dobrý vynáší míč a po akci celého útoku je faulován Černý. Nařízený pokutový hod Rada nekompromisně proměňuje - 15:15. Opět Hošťálek s Radou posouvají skóre na 16:16. Nohavec posílá z rozehraného trestného hodu hosty opět do vedení. Černý nedává, ale střídající brankář Král kryje střelu soupeřova útočníka. Hůlka neproměňuje trestný hod, ale odražený míč získává Rada a z pokračujícího útoku je faulován Baborovský a Rada v 56.z trestného hodu vyrovnává 17:17. Král chytá střelu hostujícího útočníka, ale Rada z rohu brankoviště nedává, přesto získáváme odražený míč a Baborovský krásnou bombou pod břevno strhává v 59. minutě vedení na naši stranu. Nohava však 20 sekund před koncem srovnává na 18:18. Po bleskové rozehrávce ze středu hřiště je faulován Hůlka. Následný trestný hod po uplynutí řádné hrací doby z více než 10 metrové vzdálenosti, Hůlka neproměňuje a zápas končí remízou 18:18.
 
    Utkání skončilo zaslouženě dělbou bodů, žádný z týmů si nevypracoval rozhodující náskok a mužstva se tak celý zápas přetahovala o jedno až dvoubrankový rozdíl. Dobře rozhodoval Václav Slavík z Nýřan.
 
 
 
Branky:  Všenice : Rada 10, Černý 4, Vondrák, Baborovský 2
 
 
 
             Příchovice : Nohava 6, Nohavec, Hošťálek 5, Petáček 2
 
 
 
 
 
   Žluté karty :   Všenice : Kroupa, Baborovský
 
                        Příchovice : Jánský, Pouza,       ČK . Pouza