Všenice-Řevnice 23:18 (10:10)

07.10.2015 18:40

 

   K dalšímu utkání jsme nastoupili proti tradičnímu účastníku 2. ligy TJ Řevnice. Nastupujeme s Hánělem Markem v brance, na obraně s Heringem, Dobrým, Hánělem Dominikem. V útoku začíná trojice Rada, Elšlégr, Berka. Hosté mají výhoz, ale z jejich prvého útoku jim bere míč Dobrý. Berka z výskoku otevírá skóre utkání. Zavadil z trestného hodu vyrovnává. Elšlégr nás dostává po krásné kličce do vedení.  Knýbel vyrovnává. Berka míří do tyče, také hosté trefují pouze tyč, Rada získává na záložní čáře míč a jde do brejku, jeho střela však končí opět na tyčce hostující branky. Knýbel získává hostům vedení. Elšlégr srovnává na 3:3. V 5. minutě posílá hosty do vedení Jan Hartman, střelou o tyč z rozehraného TH. Elšlégr neproměňuje trestný hod. Další střela Elšlégra je zblokována na roh. Berka nedává, přesto máme míč v držení. Rada "zatahuje" míč do brankoviště nahrává do náběhu Berkovi, který vyrovnává na 4:4. Knýbel získává hostům vedení. Do branky jde Plaček, ale hostující útok hraje výborně, rozebírá naše zadní řady, a hosté vedou 9:4 !!! Bereme si v 19. minutě oddechový čas,do branky se vrací Háněl Marek, který předvádí několik pěkných zákroků,  Berka snižuje na již 6:9. Zavadil sice ještě zvyšuje na 10:6 pro hosty, ale to je vše co naše obrana v prvním poločase hostům dovolí. Berka snižuje, Háněl M. kryje TH. Berka opět snižuje. Ve  24. minutě Háněl D. blokuje střelu Hartmana.Knýbel míří do tyče. Berka ranou pod břevno snižuje na rozdíl již jediné branky. Ve 27 .minutě  M. Háněl kryje střelu Zavadila, Baborovský nedává trestný hod. Opět Háněl M. předvádí skvělý zákrok,tentokrát při střele Stříže. Liška nedává, ale Elšlégr necelých 20 sekund před koncem prvního poločasu srovnává stav skóre na 10:10. Elšlégr ještě  zastaví hostující útok taktickým faulem, za který obdrží ŽK, ale na poločasovém skóre 10:10 se již nic nemění.

     Ve druhém poločase máme výhoz a Liška po pěkném uvolnění nás dostává do vedení.  Háněl M. chytá střely Knýbela i Zavadila. Další střelu Zavadila blokuje Háněl D.. Berka získává odražený míč. Po pěkné spolupráci celého útoku Elšlégr - Berka - Liška posledně jmenovaný nechytatelnou ranou nám získává vedení 12:10. Hartman Jan snižuje. Ve 34. minutě Berka pálí z výskoku nad. Háněl M.  kryje střelu J. Hartmana. Berka  zvyšuje z trestného hodu "klepákem" na rozdíl dvou branek. Zavadil. snižuje. Berka - 14:12. Ve 38. minutě hosté ztrácí míč, ale Elšlégrovu střelu z výskoku kryje hostující brankář. Dobrý získává míč, Elšlégr míří pouze do tyče. Hartman J. ranou o tyč snižuje. Berka po kličce navyšuje vedení na 15:13. Hartman J. míří z pokutového hodu vedle naší branky. Liška střílí vedle, naštěstí i Knýbel míří mimo. Háněl M. kazí přihrávku. Stříž snižuje. Ve 44. minutě Berka 16:14. Háněl M. kryje střelu Stříže a Elšlégr zvyšuje na 17:14. Háněl D. chytá TH, Hering získává odražený míč. Berka   neproměňuje trestný hod, Háněl M.kryje střelu Knýbela. Dobrý získává míč, ale Berka nedává. Háněl M. chytá střelu Zavadila. Liška přihrává Elšlégrovi a ten míří přesně. V 51. minutě je faulován Dobrý,který chytře vběhl hostům do přihrávky. Liška pálí do břevna. Stříž proměňuje "šestku". V 54. minutě po přihrávce Elšlégra, Liška zvyšuje na 19:15. Zavadil snižuje. Na  hranici brankoviště rozehrává Elšlégr TH, naráží si s Berkou, který mu okamžitě vrací, Elšlégr krásnou přihrávkou posílá do šance Lišku, který nejhezčí akci zápasu zakončuje brankou. Háněl chytá střelu Zavadila. Háněl D. získává míč, v útoku se pěkně uvolňuje Liška a zvyšuje na 21:16. V 57. minutě Háněl M. zneškodňuje střelu Stříže. Opět  Háněl D. získává míč. Elšlégr z výskoku míří nad. Knýbel "padákem" snižuje. Po spolupráci Elšlégra s Liškou vedeme 22:17. Knýbel snižuje. Necelých 30 sekund před koncem stanovuje konečné skóre přesnou ranou z výskoku Berka.

    Dobře rozhodoval Ivo Toman z Plzně-Újezda.

 

     V tomto zápase se nám nepovedlo prvních 20 minut zápasu, kdy výborně hrající útok hostů "rozleptával" naši obranu. Po návratu M. Háněla do branky a oddechovém čase trenéra Luďka Kušky, se nám nesmírnou bojovností a zlepšeným výkonem podaří do konce poločasu vyrovnat. Ve druhém poločase se dostáváme do vedení, které opět velkou bojovností celého mužstva již nepustíme a postupně navyšujeme. Za bojovnost a úsílí lze pochválit celé mužstvo, ale především nestárnoucí kapitán Martin Dobrý svojí bojovností a nasazením mužstvo "strhl". Pochvalu také zaslouží brankář Marek Háněl.

Sestava a branky: brankáři: Plaček, Háněl Marek, obrana: Smitka, Hering, Dobrý, Háněl Dominik - Berka 12, Liška 6, Elšlégr 5 (ŽK), Baborovský, Rada

Trenér a vedoucí: Kuška Luděk

Řevnice: brankáři : Zelený, Martin -Holý (ŽK), Smrčka, Hartman Petr (ŽK), Knýbel 6 , Zavadil 5, Knajfl 3,  Hartman Jan 2, Stříž  2