Všenice-Tymákov C 20:20 (15:10)

07.10.2015 18:10


  V dalším zápase jsme hostili vedoucí tým tabulky Tymákova "C", který přijel v čele se současnými i minulostmi ošlehanými hráči z ligových soutěží F. Kotyzou a V. Kuglerem. Nastupujeme s jediným brankářem Plačkem, v obraně hraje Potůček, Benetka Vojtěch a Aichinger, do útoku nastupuje Hlásek, Founě a Liška. Z počátku jsou lepší hosté a dostávají se do tříbrankového vedení 7:4, když si brankář Plaček neštastně srazí 3 střely soupeře do vlastní branky. Jelikož jej takové branky nerozhází, začíná "lapat", k tomu se přidávají obránci, kterí blokují i získávají míče. Fantasticky hraje útok, především dvojice Liška - Founě je jak "utržená ze řetězu". Výsledkem je skvělé poločasové vedení 15:10.

  Hosté se nevzdávají a snižují rychle na 14:16 z jejich pohledu. Od této probíhá obrovská bitva. Hosté se snaží vyrovnat  a naše zadní řady se jim snaží v tom zabránit. Na našich útočnících je patrný úbytek sil, vypomáhá Brei. I do obrany kvůli úbytku sil střídá brankář Smeták a univerzál Brei. Hosté se stále nevzdávají, několik minut před koncem však stále prohrávají 20:18. Snižují na rozdíl jediné branky. Máme míč, ale bohužel netakticky a z důvodu neznalosti zbývajícího času do konce zbrklou střelbou přicházíme o míč. Na našem brankovišti je pískán faul 5 sekund před koncem. Rozhodčí ukončuje zápas. Trestný hod si bere F. Kotyza a zkušenou střelou nad "beka" vyrovnává.

    Rozhodoval Jakub Stašek z Ejpovic.

    V tomto zápase proti výbornému a zkušenému týmu jsme podali výkon na hranici svých možností. Asi od 15. minuty chytal výborně Plaček, skvěle mu sekundovala obrana Potůček, Benetka Vojtěch, Aichinger a útok Hlásek, Liška, Founě sehrála fantastický 1. poločas. Ve druhém již především vinou únavy se útoku již tolik nedařilo. Skvěle zahráli i náhradníci brankář Smetana na obraně a univerzál Brei, který nastoupil jak do obrany tak do útoku. Jen škoda nezvládnutého závěru, který zkušení hosté využili ve vyrovnání.

   Sestava: brankář: Plaček: obrana: Potůček, Benetka Vojtěch, Aichinger, Brei, útok: Liška, Founě, Hlásek