Všenice - Vřeskovice 15:12 (7:7)

21.09.2015 09:48

 

  K dalšímu utkání jsme nastoupili proti oslabenému mužstvu Vřeskovic. Na počátku zápasu je úspěšný Berka střelou z výskoku.  Hostující Jánský vyrovnává střelou o tyč z TH. Berka  z výskoku nedává, hosté se dostávají do vedení, ale v 8. minutě Elšlégr vyrovnává na 2:2. Blohman posílá hosty do vedení.  Rada trefuje hostujícího brankáře a vzápětí nechytá Berkovu přihrávku.  Háněl blokuje střelu hostujícího útočníka, ale Baborovský neproměňuje TH. Náskok Blohmana. Ve 14 .minutě si trenér Kuška vyžádá oddechový čas. V útoku po spolupráci Baborovský-Elšlégr Baborovský  vyrovnává z rozehraného trestného hodu. Krs dostává hosty do vedení. Baborovský krásnou střelou pod břevno vyrovnává na 4:4. V 17. minutě Blohman dostává hosty do vedení. Elšlégr z trestného hodu vyrovnává. Hosté se opět dostávají do vedení. V 19. minutě Elšlégr vyrovnává - 6:6. Time out si berou hosté. Štraub získává míč,přihrává jej Hánělovi, který krásným pasem nachází Baborovského, který je faulován. Je nařízen TH, po jehož rozehrání se neujímá střela Baborovského. Král kryje střelu jednoho z Vřeskovických útočníků, Háněl získává míč a Elšlégr nás dostává do vedení. Ve 26. minutě Krs trefuje břevno, odražený míč získává Elšlégr, dostáváme se do rychlého protiútoku, Baborovský je faulován. Elšlégr střílí TH, ale jeho "houpák" gólman hostů Štich kryje. Blohman vyrovnává. Ve 28. minutě ztrácíme míč, ale Háněl blokuje střelu hostů na roh. V pokračujícím útoku hostů Král kryje TH a Háněl získává míč. V útoku jej opět ztrácíme a tak poločas skončí nerozhodně 7:7.

     Na začátku druhéhé poločasu útoky neskórují. Poté Elšlégr nedává TH,  naštěstí získává odražený míč a prostřeluje hostujícího brankáře. Háněl vybojuje míč, ale vzápětí kazí přihrávku. Jánský míří vedle naší branky. Rada neproměňuje svoji šanci, ale Elšlégr získává míč, vyšlapuje a získává pro naše družstvo dvoubrankové vedení 9:7. V 35. minutě Háněl chytá TH Blohmanovi a vzápětí Král kryje trestný hod Jánskému. Krs snižuje. Ve 37. minutě "zatáhne" Baborovský míč dovnitř brankoviště přihrává nabíhajícímu Berkovi, který střelou z výskoku opět navyšuje naše vedení na 10:8. Krs míří nad naši branku. Berka míří z výskoku pouze do tyče. Háněl získává míč a Elšlegr pěkným rychlým podstřelem zvyšuje  na 11:8. Nato Blohman snižuje. Ve 40. minutě střely Baborovského a Elšlégra vyráží hostující brankář a poradí si i se střelou Berky, který je však faulován. Rozehráváme trestný hod, ale přicházíme o míč. Král chytá TH Blohmanovi. Rada nedává. Háněl blokuje střelu Blohmana a získává míč, posílá do brejku Elšlégra, který ve 46. minutě navyšuje naše vedení na 12:9. Hosté si berou oddechový čas a  v útoku ztrácí míč. Také Elšlégr ztrácí míč. Blohman střílí vedle naší branky.  Berka z výskoku nedává, míč získává Rada a je faulován. Elšlégr ve 48. minutě zvyšuje již na 13:9. Král kryje TH Jánskému, a poté předvádí skvělé zákroky i proti střelám Jánského a Krse. Nakonec Krs míří z TH nad. Rada neproměňuje TH. Král chytá střelu hostujícího útočníka. Berkovi je při střele z výskoku pískán náskok. Hosté ztrácí míč. Elšlégr není úspěšný při střele z trestného hodu. Jánský v 56. minutě snižuje. Černý ani Elšlégr neproměňují své šance, Háněl blokuje Blohmana, ale nakonec Krs snižuje na rozdíl jediné branky. Bereme si time a Elšlégr zvyšuje na 14:12. Král chytá střelu Blohmana, Háněl blokuje Krse. Berka míří přesně a vedeme 15:12. Tato branka padne již v závěrečných fázích zápasu a tak stanovuje konečný stav zápasu na 15:12 pro naše družstvo.

 

    V tomto zápase jsme se přizpůsobili oslabenému družstvu hostů a tak nepřesná střelba a množství technických ztrát dlouho drželi hosty ve hře. Bohužel i za stavu 13:9, jsme technickými chybami i špatnou střelbou dostali bojovné hosty, kteří hráli bez střídání zpátky do zápasu.

  Dobře rozhodoval Václav Slavík z Nýřan.

Sestava a branky: brankáři: Háněl Marek, Král David : obrana: Smitka Jiří,, Hering Jan(ŽK), Háněl Dominik, Štraub Jiří  - útok: Elšlégt 9, Berka 4, Baborovký 2, Rada,Černý

trenér: Kuška Luděk, vedoucí: Hůlka Tomáš

 

Vřeskovice: Štich, Urban : Hofman, Neuman, Blohman Miroslav, Chmelíř, : Blohman Tomáš 5, Jánský 4, Krs 3

vedoucí: Votýpka Václav