Všenice vyhořely v Nýřanech

21.05.2011 11:41

  TJ DIOSS Nýřany - TJ Všenice  24:18  (16:8)

- v prvním jarním duelu zavítyly v tabulce deváté Všenice na horkou půdu podzimního lídra do Nýřan.

  Hosté vůbec nezačali špatně. Ujali se vedení a udržovali ho během několika minut. Jejich obraně se ale nepodařilo zastavit domácí střelce a favorit brzy převzal otěže zápasu. Když pak Všeničtí nedokázali skórovat ani z jasných pozic, brankový rozdíl stále narůstal. Ve dvacáté minutě byl stav 10:6 a v závěru úvodního dějství už naši zástupci zcela odpadli. Oba brankáři hostí navíc předvedli za celý poločas poze jeden zákrok!

  Nýřany, uspokojeni vedením, nechaly po přestávce odpočívat střelce Matoušíka a daly tak soupeři šanci na zkorigování výsledku. Diossu se v útoku nedařilo a za prvních patnáct minut vsítil pouze dvě branky, ale lépe na tom nebyli ani hosté. Ti však po změně stran byli i přes to lepším celkem, hlavně díky zlepšené hře v obraně a výkonu střídajícího gólmana Winkelhöfera. Domácí s vědomím dostatečného náskoku kontrolovali vítězství průměrným výkonem.

  Za vítěze vsítil deset branek Matoušík, šest Špirk, pět Ferko a tři Brada, V dresu Všenic se sedmkrát trefil Benetka, po čtyřech zásazích zaznamenali Rada a Hrůza, dva přidal Lád a jeden Hůlka. Duel nepřesně odpískal sudí Šimice.

 

Tento článek je opsán z Rokycanského deníku.