Všenice - Záluží 22:16 (12:7)

08.09.2014 16:13

 

    Dnešní souboj s mužstvem ze severu jsme začali s Králem v brance, na obraně s Hánělem, Krocem M., Dobrým M.. V útoku začala trojice Berka, D. Kroc a Elšlégr. Berka po kličce střílí mimo hostující branku. Král kryje střelu Ludvíka, Elšlégr po samostatné akci otevírá skóre. Král chytá střelu Třísky z trestného hodu, ale poté kazí přihrávku. D. Kroc z náběhu pálí přesně pod břevno a vedeme 2:0. Hosté Stružkou po pěkné kombinaci snižují. Za faul na Berku je nařízen pokutový hod, kterou D. Kroc s jistotou proměňuje. Háněl kryje TH Ludvíkovi, k míči se dostávájí hosté a rozehrávají další TH z rohu brankoviště. Stružkovi je písknuto "špatně házeno". Elšlégr po kličce zvyšuje na 4:1. Ludvíkovu střelu chytá Král.  Berka se proviní útočným faulem. Hosté proráží. Berka z výskoku - 5:1. V 8. minutě kryje Král střelu Třísky z tretného hodu. Berka "naskakuje". Hosté střílí "šestku" kterou proměňuje Tříska. Elšlégr míří do tyče. D. Kroc získává odražený míč a nakonec Elšlégr z TH zvyšuje na 6:2. V 11. minutě míří přesně Tříska. Berka z výskoku nedává, ale další střela z výskoku, tentokráte D. Kroce je již přesná - 7:3. V 11 .minutě Král chytá střelu Procházky, vzápětí kazí přihrávku. Hosté získávají TH a po jeho rozehrání míří přesně Tříska. Rada po pěkné kombinaci zvyšuje na 8:4. V 16. minutě hosté drží míč "dlouho". D. Kroc pálí do bloku. D. Kroc se pěkně uvolňuje a zvyšuje na 9:4. Elšlégr z výskoku nedává. Tříska snižuje. D. Kroc je faulován a sám proměňuje nařízený TH - 10:5.  Stružka míří přesně z rohu brankoviště. Rada střílí přes obránce . ale hostující brankář Polák chytá. Střílí Tříska - Král kryje. Háněl blokuje další střelu Třísky. Král kryje střelu Ludvíka. Černý neproměňuje, výborného  Krále nepřekoná ranou ani Kotyza. Rada prostřeluje hostujícího obránce i Poláka a vedeme 11:6. Háněl blokuje střelu Třísky, hosté získávají míč, ale Tříska trefuje břevno a odražený míč získává Dobrý. Rada nedává, Černý vybojuje míč, ale Polák kryje následnou ránu Černého, který ale byl faulován a tak zahráváme TH. Po jeho rozehrání Baborovský špatně přihrává a Tříska z rychlého protiútoku snižuje. Ve 27. minutě Elšlégr neproměňuje trestný hod. Ale získáváme odražený míč a po faulu na D. Kroce je nařízena "šestka", kterou Rada proměňuje. Třískovi kryje střelu brankář Král, který dokáže zneškodnit i další střelu Ludvíka. V útoku kazíme. Háněl blokuje střelu Ludvíka a z rychlého protiútoku Černý upravuje poločasový stav na 12:7.

    Ve 2. poločase mají výhoz hosté a Ludvík snižuje. Berka střílí vedle, ale hosté kazí přihrávku. Berka pálí z výskoku, kterou zneškodnil Polák. Král chytá střelu hostujícího útočníka. Berka střílí vedle. Dobrý si chytře počká na rozehru hostů a vypichuje míč. Elšlégr zvyšuje na 13:8. Ve 36. minutě Král chytá střelu Třísky a odražený míč získává Stružka, který je faulován. Je nařízen pokutový hod za nohu Háněla - Tříska je úspěšný. Elšlégr z výskoku - 14:9. Tříska snižuje. D. Kroc z náběhu krásnou ranou pod břevno zvyšuje na 15:10.  D. Kroc je úspěšný po přihrávce Rady. Hosté ztrácí míč a Rada ve 44. minutě získává pro nás vedení již 17:10. Opět tříska snižuje. Radovi kryje střelu hostující brankář Polák. Král kryje střelu Třísky. Po spolupráci Kroc D. - Rada druhý jmenovaný pálí mimo branku. Tříska ve 48. minutě snižuje. Krásná spolupráce Elšlégr - Kroc D.- Rada - vedeme 18:12. Z TH je úspěšný Tříska. D.  Krocovi chytá střelu Polák. Opět pěkná kombinace našeho útoku na jejímž konci je přesná střela Elšlégra. V 51. minutě snižuje Tříska. Elšlégr - 20:14. Kroc M. blokuje, v útoku ztrácíme míč. Král kryje střelu hostujícího útočníka. Elšlégr po pěkném náznaku přihrávky ranou o tyč zvyšuje na 21:14. V 56. minutě hosté kazí přihrávku. Baborovský nedává. Král kryje 2 střely Třísky. Po spolupráci Černý - Berka, Polák kryje střelu Černého. Král chytá střelu Ludvíka. Černý  v brejku, ale Poláík chytá. Baborovský z TH klepákem trefuje břevno. Ludvík snižuje. Na Černého branku odpovídá Tříska a upravuje konečný stav zápasu na 22:16 pro domácí.

 

    V tomto zápase jsme podali výborný výkon, vynikající byl brankář Král, dobře spolupracovala obrana Dobrý, Kroc M., Háněl a v útoku skvěle začala trojice Elšlégr, D. Kroc, Berka, k nimž se po vystřidání přidali i další útočníci Černý, Baborovský, Rada.

   Utkání se hrálo slušně, a k bezproblémovému průběhu utkání přisspěl vynikající rozhodčí Jaroslav Bukovský ze Žatce.

 

Sestava a branky: brankáři: Král, Smitka, obrana: Kroc M. (ŽK), Háněl, Kroupa, Dobrý M.m Hering - útok: Elšlégr, Kroc D. 7, Rada 5, Černý 2, Berka 1, Baborovský

Trenér : Kuška Luděk, Vedoucí Hůlka Tomáš

 

Záluží : Polák - Marek(ŽK), Calta, Fronk, Šefrhans (ŽK), Kotyza, Stružka 2, Ludvík 2, Tříska 11, Procházka 1