Všenice zdolaly Litohlavy

27.05.2011 21:05

TJ Všenice - Litohlavy 18:17  (8:8) neděle 14.5.2000

Lídr republikové soutěže ztratil oba body v okresním derby. Atmosféra byla vynikající, do ochozů přišlo 163 diváků.

  Všeničtí házenkáři byli již popáté v řadě úspěšní, když dokázali v okresním derby přehrát celek Litohlav 18:17 po vyrovnaném poločase 8:8.

  Celkem 163 platících diváků bylo zvědavo na výsledek zápasu, v němž se větší šance na vítězství dávaly hostujícímu týmu. Utkání však mělo po celou dobu vyrovnaný průběh a žádnému z týmů se nepodařilo vypracovat si rozhodující náskok. Na konci prvního dějství sice Litohlavy o branku vedly, ale domácí srovnali z pokutového hodu. 

  V průběhu druhého poločasu domácí přece jen o dvě branky odskočili, ale hosté  se nevzdali a skóre opět dotáhli. V poslední minutě zápasu, kdy Všenice vedly o jednu branku, ztratily v útoku míč a daly tak soupeři šanci na vyrovnání. Radek Tycar domácího brankáře nepřekonal a tak dva body zůstaly doma. Za vítěze se střelecky prosadil Kamil Hrůza, autor osmi branek, šest jich přidal H. Benetka, dvaq Šrédl a po jedné Cajthaml a R. Benetka. Za hosty dal deset branek Šnajdr, pět Tycar a tři Šťastný. Utkání řídil arbitr Hajšman z Oplota.

 

 

Tento článek je opsán z Rokycanského deníku.