Všeničtí muži doma nezaváhali

27.05.2011 21:24

Národní házenkáři TJ  porazili oba Řevnické kluby  a prodloužili tak vítěznou sérii na sedm zápasů. Ve Všenickém svatostánku národních házenkářů se o víkendu představily dva kluby z předměstí Prahy. Slavoj i DTJ Řevnice tu ke spokojenosti domácích fanoušků odevzdaly body.

  TJ Všenice - DTJ Řevnice 22:11  (9:6)  sobota 20.5.2000

- hosté jsou žhavým kandidátem sestupu, ale v úvodu to poznat nebylo. Středočeši se ujali vedení, které udržovali do patnácté minuty. Domácí se postupně dostávali do tempa a už v poločase bylo jasné, že si očekávané vítězství vzít nenechají. Po přestávce přidali v útočné fázi a obrana nepouštěla kanonýry hostů téměř do žádné šance. Absolutorium zasluhuje Kamil Hrůza, autor deseti branek. H. Benetka přidal osm, R. Benetka se Šrédlem po dvou a Founě jeden gól. Za poražené: Bělohlávek osm a Zavadil tři branky.

 

TJ Všenice - Slavoj Řevnice 22:17  (12:5) neděle 21.5.2000

- nedělní souboj přinesl výbornou házenou. Borci obou mužstev bojovali se značným nasazením, a tak se fanoušci nenudili. Všenickým borcům se náramně vydařil první poločas, v němž dovolili protivníkovi jen pětkrát skórovat, zatímco domácí rozvlnili síť řevnické svatyně dvanáctkrát. S ohledem na jasný náskok házenkáři pořádajícího klubu polevili a umožnili soupeři porážku kosmeticky upravit. Tentokrát se prosadil s jedenácti góůy H. Benetka, osm jich připojil Hrůza a tgři Šrédl. Oba duely rozhodoval Kraus.

 

Tento článek je opsán z Rokycanského deníku.