Všeničtí pokořili Litohlavy

26.05.2011 23:28

  V dalším kole druhé ligy vidělo 150 diváků ve Všenicích souboj druhého a třetího týmu uplynulého ročníku, a tak se čekal velmi vyrovnaný zápas s příchutí okresního derby. Domácí zvládli utkání o poznání lépe a po poločase 8:4 zvítězili 15:11.

  V úvodu utkání domácí litohlavské hráče téměř k ničemu nepustili a ve dvanácté minutě vedli již 7:2. Poté hosté udělali několik změn v zadních řadách, což domácí poněkud zaskočilo a v nastoleném tempu nedokázali pokračovat. Přesto si do kabin odnášeli slibný náskok.

  Po změně stran vedly Všenice 10:4, ale poté opět polevily a přestalo se jim střelecky dařit. To byla voda na mlýn hostů, kteří se přece jen začali prosazovat a zápas ještě několik minut před koncem zdramatizovali. Borci pořádajícího klubu ale zvrat nepřipustili a svoji výhru uhájili až do konce. Konečnou podobu výsledků dal P.Šnajdr proměněním pokutového hodu již po závěrečném hvizdu rozhodčího Sladkého.

  Za svůj výkon zaslouží absolutorium domácí obrana hrající ve složení J. Dobrý, M. Dobrý, P. Háněl. Nad všemi ale čněl výkon gólmana Ronalda Plačka, který svými zákroky přiváděl hostující útočníky do rozpaků. Střelecky se v domácím dresu tentokrát nejvíce prosadil Kamil Hrůza autor sedmi gólů, šest jich přidal H. Benetka a dva P. Šrédl. Za hosty  sedmkrát skóroval Tycar, dvakrát Šnajdr a po jedné brance přidali Šťastný a Urban. Vadou na kráse byl pouze předzápasový déšť, který zapříčinil, že se hrálo na podmáčeném terénu, a tak technická házená poněkud trpěla.

 

 

Tento článek je opsán z Rokycanského deníku.