Záluží- Všenice 26:23 (18:14)

18.10.2015 20:59



  Do utkání se Zálužím vstupujeme se Smitkou v brance, na obraně s Hánělem, Heringem  a Dobrým. V útoku nastupuje Baborovský, Berka, Elšlégr. Máme výhoz a Baborovský nám získává vedení. Domácí ihned vyrovnávají. I nadále útoky převyšují obrany, především domácí útok si s naší obranou dělá co chce. Nepomáhá ani střídání brankářů Plačka za Smitku. Domácí pokračují v kanonádě, Smitka se vrací do branky, avšak domácí útok si doslova dělá co chce. Za 1. poločas Smitka kryje jednu střelu a Háněl blokuje střelu domácího útočníka. Ostatních 18 střel končí v naší síti !!! Naštěstí náš útok drží s domácími krok, čemuž přispívá i střídající Vondrák. V poločase domácí vedou 18:14. Tímto výsledkem kolikrát skončí utkání po 60 minutách hry.

   Do druhého poločasu nastupuje místo Smitky Plaček a do obrany místo Heringa Benetka. Avšak zpočátku to moc nepomáhá a tak v 37. minutě prohráváme 21:15. Pak naštěstí Plaček kryje střelu Třísky, Dobrý sbírá míč, a naše obrana se vzepne k vynikajícímu výkonu kdy za zbylých 22. minut dostáváme pouze 5 branek ! Náš útok postupně ukrajuje z domácího náskoku až na pouhé 3 branky. Máme dokonce míč a můžeme snížit, ale radost nám překází srřídající domácí brankář Stádník, který předvádí několik vynikajících zákroků a nepovolí nám snížit na menší rozdíl. Domácí v útoku již nikam nepospíchají a tak se vyhýbáme potupné "třicítce".  

   Rozhodoval Zdeněk Hejl z Holoubkova.

   V tomto utkání podal velice dobrý výkon útok. Vstřelených 23 branek je výborný počin. Obrana totálně zklamala prvních 37. minut, kdy ani brankáři ani , obránci neexistovali. Pak se zadní řady "probudili" a obdrželi pouze 5 branek. Bylo však již pozdě. Přesto celkovou kvalitu utkání lze hodnotit jako velice kvalitní utkání.

   Sestava a branky: brankáři: Smitka, Plaček - Hering, Háněl, Dobrý (ŽK, ČK-5), Benetka -  Baborovský 8, Vondrák 7, Berka 4, Elšlégr 4,

Trenér: Kuška Luděk, vedoucí: Hůlka Tomáš

   Záluží: brankáři: Polák, Stádník - obrana: Klail Kamil, Marek (ŽK), Klail Milan (ŽK),  Calta - útok: Tříska Jan 12, Ruml 8, Ludvík 6, Fronk, Kotyza Miroslav

Trenér: Tříska Jan, vedoucí: Stádník Jan