Ždírec - Všenice 16:13 (10:6)

17.05.2018 13:16

 

 

   Ve velkém horku nastupujeme k tomuto utkání v sestavě, Plaček v brance, na obraně Aichinger, Procházka, Benetka V., a  v útoku Hůlka, Rada, Míka Jan. Domácí se ujímají vedení. Vyrovnáme, avšak domácí jsou stále " o krok vpřed". Postupně prostřídáváme i zbylé dva členy našeho týmu, a tak na hřiště se dostává obránce Potůček i útočník Founě. V 18. minutě vyrovnáváme na 5:5. Pak nám však "zvlhnul" střelecký prach, zadní řada i s brankářem si vybrala své slabší chvilky a tak domácí jdou na poločasové pivko s náskokem 10:6.

   Na začátku druhého poločasu se útoky obou družstev  valí jeden za druhým na zadní řady. Jsou i úspěšné a tak ve 40. minutě prohráváme 14:10. Pak však se na hřiště vrací Aichinger místo Potůčka, obrana zpřesňuje hru, brankář Plaček,  se také překonává, mj. chyceným pokutovým hodem,  a tak máme šanci ještě utkání zvrátit. Bohužel spoustou technických chyb, napříkald špatně rozehráným "ofsajdem", několika nepřesnými přihrávkami v útoku, i nepřesnou střelbou a v neposlední řadě smůlou ve střelbě se nám daří, vyhrát poslední dvacetiminuvku pouze 3:2 a tím pouze korigovat na 13:16 z našeho pohledu.

  Velmi pěkně rozhodoval Pavel Jíra z Blovic.

Sestava a branky: Brankář: Plaček - obrana: Aichinger, Benetka Vojtěch, Procházka, Potůček - útok: Rada 6, Hůlka 3, Founě 3, Míka Jan 1.

  Trenér a vedoucí: benetka Radomil

  Ždírec: brankář: Fiala, Krňoul, Stehlík, Láska,  útok: Pospiszyl 6, Kotous 4, Řežábek 3, Kotous 3.

Vedoucí: Pospiszyl  Zygmunt.