Ždírec - Všenice 18:19 (6:10)

26.10.2015 19:55


   K poslednímu utkání podzimní části nastupujeme ve Ždírci a je to souboj o druhou příčku. Máme pouze jednoho hráče na střídání avšak to vůbec neovlivňuje náš výkon. V brance nastupuje Plaček, na obraně nastupuje brankář Smetana, Benetka a Aichinger. V útoku zahajuje Liška, Founě a Lhoták. Máme výhoz a Liška nás dostává do vedení. Obrana sbírá jeden a opět Liška proměňuje svoji šanci. Obrana s brankářem hraje stále výborně, útok proměňuje vytvořené šance a výsledkem je poločasové vedení 10:6.  

   Do druhého poločasu domácí mění taktiku a snaží se hrát na brejky, což jim vychází. Pomalu ukusují z našeho náskoku. Naštěstí se obrana zlepšuje a tak se domácím nedaří skóre vyrovnat. Necelé 2 minuty před koncem domácí snižují na 18:16. Bereme si time out, s cílem odehrát co nejdelší čas v útočné třetině. Domácí však "vytahují" osobku.  Naštěstí Liška se uvolňuje a zvyšuje na 19:16. Domácí okamžitě snižují. V útoku ztrácíme míč a domácí snižují na rozdíl jediné branky. To však do konce utkání zbývají již jen vteřiny a domácí tak nemají šanci vyrovnat.

   Rozhodoval Jan Kučera.

   V tomto zápase jsme opět podali vynikající výkon. V 1. poločase jsme si vytvořili čtyřbrankkový náskok, který domácí postupně snižovali až na rozdíl jediné branky. Na vyrovnání jim nezbyl čas.

   Sestava a branky: Brankář: Plaček - obrana: Smetana, Benetka, Aichinger - Liška, Hlásek 6, Founě 5, Lhotá