Ejpovice - Všenice 19:16 (9:5) 08.06.2014 17:08

20.04.2016 13:08

 

 

       Dnešní derby v Ejpovicích jsme začali se Smitkou v brance, na obraně s Hánělem, Heringem a Krocem M. V útoku nastoupil Rada, Baborovský, Elšlégr. Domácí mají výhoz a Klail trefuje tyč, od které se míč odráží do našeho brankáře Smitky. Brankář Smitka se po něm vrhá tygřím skokem a získává jej. Baborovského střelu chytá domácí brankář klasna. Klail míří opět do tyče, odražený míč získává Rada. Po faulu na Baborovského je nařízen TH, ale Elšlégr jej neproměňuje. Domácí v útoku ztrácí míč. Elšlégr pálí do bloku a máme roh. Z pokračujícího útoku je Elšlégr faulován a Baborovský posílá naše družstvo do vedení. V 15. minutě Stašek vyrovnává. Elšlégr střílí do tyče. Obránce Háněl chytá TH. Radovi kryje střelu Klasna. Pěkná spolupráce Klaila s Langmajerem a Langmajer dostává  domácí do vedení. V 8. minutě Elšlégr pálí do bloku. Opět spolupráce Klaila s Langmajerem a  opět Langmajer míří přesně. Elšlégr špatně přihrává. Háněl blokuje střelu Klaila na roh.  Háněl vyráží střelu Klaila z TH na roh. Nakonec Klail přesnou ranou o tyč zvyšuje vedení domácích na 4:1. V útoku ztrácíme míč. Klail "naskakuje" a Ejpovice přichází o míč. Rada míří do tyče. Langmajer - 5:1. Po spolupráci střídající dvojice Pokorný - Černý, Černý snižuje. V 15. minutě Klail z vykláněčky 6:2 a trenér Kuška si bere oddechový čas. Do obrany přichází Dobrý a Kroupa. Černý je faulován, ale Pokorný z TH míří vedle branky domácích. Háněl blokuje střelu Klaila. Smitka chytá střelu Langmajera, Klail střílí vedle. Černý nedává, ale je faulován. TH rozehráváme a po mezihře D. Kroc snižuje. Ve 20 .minutě Klail zvyšuje na 7:3. Po spolupráci Pokorného s D. Krocem je Pokorný je faulován, je nařízena "šestka", kterou D. Kroc neproměňuje. Smitka kryje TH Langmajera. D. Kroc míří do břevna. Smitka chytá střelu Klaila a Dobrý získává odražený míč. Pěkná šnůra našeho útoku a Pokorný míří přesně. Smitka kryje střelu domácího útočníka, Dobrý vypichuje míč dostává se k němu D. Kroc a nakonec Černý "klepákem" snižuje už na 5:7 z našeho pohledu. Je správně pískán pokutový hod za nohu našeho brankáře Smitky. Domácí míří to tyče odkud se míč odráží do nohy obránce Háněla. Z pokračujícího útoku je nařízena "šestka" za faul Kroupy a Kugler -  8:5. Ve 29. minutě Černý nedává a tak Klail těsně před poločasovým hvizdem upravuje na 9:5 pro domácí.

     Druhý poločas domácí zahajují výhozem ale ztrácí míč. D. Kroc krásně přihrává Pokornému a ten z rohu  brankoviště snižuje. Domácí  desítka míří přesně. Spolupráce D. Kroce s Černým a druhý jmenovaný snižuje na 7:10. Ve 32. minutě V. Kugler proměňuje TH. D. Kroc přihrává Pokornému a ten opět snižuje. V. Kugler zvyšuje z TH na 12:8 pro Ejpovice. V 36. minutě je nařízena "šestka" za faul na Pokorného, ale Elšlégr ji neproměňuje. Získáváme odražený míč a Pokorný je faulován. Je nařízen TH a Pokorný snižuje na 9:12. Ve 38. minutě kryje Smitka  TH Kuglerovi. Pokorný trefuje tyč, ale nakonec D. Kroc z dálky snižuje. Ve 40. minutě Klail z výskoku a domácí vedou 13:10. Pokorný snižuje.  Ve 41 .minutě Langmajer pěknou ranou o tyč zvyšuje domácí náskok na tříbrankový rozdíl. Pokorný  z trestného hodu snižuje. Ve 43. minutě Kroc M. získává míč a Baborovský snižuje na rozdíl jediné branky. Ve 45. minutě míří  přesně Klail a Ejpovice vedou 15:13. Pokorný nedává trestný hod. Domácí ztrácí míč. Elšlégr nedává TH. Domácí drží míč "dlouho" při rozehrátí faulu uvnitř brankoviště. Rada v 51. minutě snižuje opět  na rozdíl jediné branky. Smitka chytá střelu Klaila. Pokorný kazí přihrávku. Klail zvyšuje na 16:14 pro domácí. Elšlégr snižuje. Langmajer zvyšuje náskok domácích na dvě branky. Elšlégr neproměňuje TH. Klail zvyšuje již na 18:15 pro domácí. Elšlégr je faulován, a z trestného hodu snižuje. Domácí Klail v nastaveném čase za 2 time outy zvyšuje na 19:16. Pokorný neproměňuje TH z velké dálky po uplynutí hrací doby.

 

   Rozhodoval Tomáš Sýkora ze Žatce.

 

    V tomto zápase jsme si vybrali slabší den a po nepříliš povedeném výkonu jsme zaslouženě prohráli. Špatná byla především koncovka útoku v 1. poločase kdy jsme vstřelili pouze 5 branek !!! Ve druhém poločase se útok zlepšil, ale bohužel se nám nepodařilo ztrátu dohnat.

 

Sestavy a branky: Smitka, Král - Kroupa(ŽK), Dobrý (ŽK),  Kroc M., Hering, Háněl - útok: Pokorný 8, Kroc D. 3, Baborovský (ŽK,ČK-5), Černý 2, Elšlégr 1

Trenér a vedoucí : Kuška Luděk

 

Ejpovice: Klasna, Trnka - Cingroš (ŽK), Šik (ŽK), Hucl Martin, Hucl Michal - Klail 10, Langmajer, Kugler 4, Stašek 1, Kalčík Zdeněk

Trenér a vedoucí: Kalčík Jaromír

Asistent: Špilar Jindřich