Ejpovice - Všenice 20:20 (12:10) 05.05.2013

20.04.2016 11:57

     Dnešní derby přineslo rychlou útočnou házenou. Naše zahajovací sestava : v brance Smitka - obrana Hering, M. Kroupa, Šebek - útok Baborovský, Černý, Rada. Máme výhoz a z prvého útoku Rada pálí mimo branku. Klail z trestného hodu střílí také vedle. Černý trefuje domácího brankáře a tak Klail toho využívá a opět TH již proměňuje. Černý střelou  "z náběhu"srovnává. Klail propadává naší obranou - 2:1. Po hezké souhře celého útoku opět Černý vyrovnává. Opět Klail 3:2 pro domácí. Baborovský propáží, Šebek blokuje střelu Klaila, v pokračujícím domácím útoku Smitka chytá trestný hod Klailovi. Spolupráce  Baborovského s Radou a druhý jmenovaný  - 3:3. V 10.minutě Smitka chytá střelu domácího útočníka, ale Černý střílí do bloku. Smitka opět chytá a Rada nám poprvé získává vedení 4:3. Blok Kroupy, přesto Klail vyrovnává. Naši špatnou přihrávku v útoku trestá Andrlík a domácí opět vedou. Ve 13. minutě opět " z náběhu" Černý - 5:5. Tečovaná střela Klaila končí v naší síti, hezká souhra našeho útoku a Rada z úhlu v 15. minutě srovnává. Šebek blokuje střelu Klaila, další domácí střela končí na břevně. Černý z brejku v 18. minutě opět otáčí vývoj skóre v náš prospěch. Andrlík z úhlu - 7:7. Střídající obránce Dobrý se zraní tříslo a musí vystřídat. I Rada se z rohu brankoviště nemýlí. Klail střílí z přešlapu, a opět rychlá souhra našeho útoku a Rada z úhlu proměňuje a poprvé vedeme o 2 branky 9:7. Avšak hosté dvěma rychlými góly srovnávají na 9:9, a po Černého střele do tyče, odkud se míč odráží do druhé tyče a do pole se opět ve 22. minutě ujímají vedení. Ve 26. minutě Vondrák z výskoku přihrává Radovi a ten střelou o tyč vyrovnává. Klail - 11:10. Po naší chybě v útočné fázi domácí zvyšují na rozdíl dvou branek, což nezměnil ani náš poslední útok 1. poločasu i útok domácích, který končí po čase střelou Klaila z trestného hodu, kterému již čelí náhradní brankář Plaček.  1. poločas vyhrávají tedy domácí 12:10.

      Druhý poločas začínají lépe domácí a Klail zvyšuje na - 13:10. Vondrák snižuje. Opět Klail - 14:11. Rada snižuje ve 34 .minutě - 14:12. Andrlík z dálky zvyšuje. Vondrák nejdříve rusákem a po Šebkem získaném míči opět Vondrák snižuje na rozdíl jediné branky 15:14. Klail zvyšuje, ale opět Vondrák ve 39. minutě 16:15. Andrlík z dálky zvyšuje a do branky se vrací Smitka. Rada nedává a Klail  zvyšuje už na 18:15 pro Ejpovice.Na hřiště se vrací obránce Dobrý. Černý trefuje 18:16. Ve 45. minutě Smitka chytá Klailovu střelu, Rada trefuje tyč ale Vondrák získává odražený míč, je faulovaný a Rada proměňuje trestný hod. Ve 48. minutě Klail pálí mimo a Černý vyrovnává na 18:18. Opět odstupuje obránce Dobrý pro obnovené zranění třísel. Klail trefuje břevno odražený míč získává Rada a Černý zakončuje hezkou souhru celého útoku a posílá naše družstvo do vedení 19:18. Klail trefuje tyč míč se dostává k Černému, ale Rada z úhlu střílí mimo branku. Andrík z kličky vyrovnává. Černý střílí z výskoku branku. ale rozhodčí Hejl ji neuznává pro přešlap. Andrlík získává domácím nejtěsnější náskok jedné branky. Černý po kličce vyrovnává na 20:20 v 58. minutě. Smitka chytá ale Rada nedává. V závěrečném domácím útoku se domácí snaží strhnout vítězství na svoji stranu. Po souboji brankáře Smitky a domácího útočníka uvnitř brankoviště se míč dostává do střelecké pozice Klailovi, který má před sebou jen prázdnou branku. Naštěstí pro náš tým však obránce Hering fantastickým blokem téměř na brankové čáře v poslední chvíli odvrací na aut. Z rozehraného autu takticky fauluje Šebek. Z 10 metrů stříli Klail trestný hod po čase, kterému čelí na brankovišti dvojice Šebek, Kroupa, a v brance Hering - Plaček. Klail střílí mimo branku a utkání končí zaslouženou remízou.

 

    Toto utkání bylo téměř po celý zápas naprosto vyrovnané, obě mužstva se střídala ve vedení. Ve druhém poločase domácí odskočili na rozdíl 3 branek, který však, za pomoci zlepšeného výkonu brankáře Smitky, zlepšené hry obrany Kroupa,Šebek, Hering ( do obnoveného zranění i Dobrý ), a velice dobré hry útoku Černý, Rada, Vondrák, spou s fantastickým zákrokem Heringa 15 sekund před koncem se nám podařilo zlikvidovat.

  Utkání skončilo zaslouženou remízou.

  Rozhodoval Zdeněk Hejl z Holoubkova.

 

Sestava : Brankáři : Smitka, Plaček - Obrana : Dobrý J., Hering, Kroupa, Šebek - Útok : Rada 9, Černý 7 , Vondrák 4, Baborovský, Hrůza

Žluté karty obdrželi Kroupa, Dobrý J.,Hering

 

Trenér : Kuška Luděk

Vedoucí : hůlka Tomáš