Litohlavy - Všenice 8:13 (5:7) 18.05.2014 22:56

20.04.2016 13:05

 

 

 

       V dnešním derby jsme se utkali s mužstvem Litohlav. Utkání se hrálo na dobrém terénu za neustálého deště, díky kterému byl míč mokrý a kluzký.

   Do utkání jsme nastoupili s Králem v brance, obrana hrála ve složení Hering, Kroupa, Háněl. V útoku Liška, Elšlégr, Vondrák. Domácí mají výhoz a Šnajdr po kličce otevírá skóre. Naštěstí se hezky uvolňuje Elšlégr a vyrovnává. Král chytá a Hering získává odražený míč. Elšlégr neproměňuje. Král kryje trestný hod Šnajdrovi. Vondrák z výskoku míří přesně a vedeme 2:1. Domácí střílí nad, ale ani Liška není úspěšný. Král opět kryje TH Šnajdrovi. Vondrákovi chytá střelu z výskoku domácí brankář Holub. Háněl blokuje střelu Šnajdra. Litohlavy zahrávají rohový hod, a po něm získávají na brankovišti výhodu trestného hodu. Šnajdr z něj vyrovnává. Liška neproměňuje, získáváme odražený míč, ale Elšlégr míří pouze do tyče. V 10. minutě Šnajdr proměňuje TH a domácí vedou 3:2. Elšlégr střílí mimo branku. Háněl blokuje střelu Šnajdra. Elšlégr netrefuje. Král chytá střelu Šnajdra. Domácí získávají odražený míč, ale z další šance střílí Šnajdr nad. Vondrák střelou na "první" tyč vyrovnává. Šnajdr střílí vedle. Vondrák z TH ranou o zem získává vedení našemu mužstvu 4:3. Šnajdr "ze šestky" vyrovnává. Vondrák je opět úspěšný vedeme - 5:4. Háněl získává míč, ale střídající Rada z úhlu nedává. Šťastný v 25. minutě vyrovnává. Vondrák pěkným podstřelem nás dostává opět do jednobrankového vedení. Král chytá střelu Šnajdra. Baborovský míří přesně a vedeme 7:5. Král chytá střelu Šnajdra. Rada míří do bloku a končí 1. poločas naším vedením 7:5.

   2. poločas zahajujeme výhozem, ale Vondrák kazí přihrávku. Král chytá střelu Šťastného a vzápětí i Šnajdra. Háněl blokuje střelu Šnajdra. Souhru celého našeho útoku zakončuje přesně Rada a vedeme 8:5. Šnajdr v 35. minutě snižuje. Vondrák z výskoku nedává. Šnajdr míří do tyče. Také Vondrák trefuje tyč. Naštěstí se dostáváme k odraženému míčí a rána Vondráka z dálky končí v síti domácího družstva a vedeme - 9:6. Král chytá střelu Šnajdra. Rada zvyšuje na 10:6. Král kryje ránu Šnajdra. Vondrák při otočce "přihrává" domácímu obránci Součkovi. Šnajdr z TH snižuje. V útoku ztrácíme míč. Král chytá 2 střely Šťastného a Kroupa získává míč. Baborovský krásnou ranou pod břevno zvyšuje již na 11:7. Kroupa opět získává míč. Vondrák nedává, ale Háněl získává míč. Rada míří do břevna. Šnajdr z TH pálí nad branku. Vondrák chytrým "houpákem z TH - 12:7. Šťastný proráží, ale v útoku ztrácíme. V 55. minutě domácí Brož snižuje. Radovi chytá střelu domácí brankář, ale Rada vybojuje odražený míč. Při pokračujícím útoku máme výhodu trestného hodu na brankovišti a Rada pálí do břevna, nakonec Elšlégr je úspěšný a vedeme 13:8. Na výsledku již nic nemění, ani poslední útoky obou týmů, které končí technickými chybami.

   Tento zápas se hrál v nepříznivých klimatických podmínkách, kdy celý zápas pršelo. Míč byl mokrý a kluzký. Téměř celý zápas jsme vedli. Výborný výkon podala obrana Kroupa, Hering, Háněl, za nimi skvěle chytal brankář Král. Útok se také dobře vyrovnal s těžkým míčem a též zaslouží pochvalu.

 

   Rozhodoval Vít Jezbera z Mostu.

 

Sestava a branky : brankáři: Král, Smitka - obrana: Háněl, Hering (ŽK), Kroupa (ŽK), Dobrá - útok: Vondrák 6, Rada č, Baborovský 2(ČK-5), Elšlégr 1, Liška.

Trenér: Kuška Luděk, vedoucí Hůlka Tomáš

 

Litohlavy: Holub, Platzer - Chodora, Souček (ŽK), Pouza, Čihák,Macek - Šnajdr 6, Brož, Šťastný 1, Kozák