Most - Všenice 18:19 (7:10) 04.05.2014 15:22

20.04.2016 13:03

 

 

 

     V dalším utkání na severu jsme nastoupili v sestavě s Králem v brance, na obraně Dobrý J., Dobrý M. a Háněl. V útoku s Radou, Baborovským, Vondrákem. Výhoz mají domácí, a v úvodním útoku Král chytá střelu Tichého. Po faulu na Radu je nařízen pokutový hod, který Vondrák proměňuje. Háněl získává míč, Baborovský přihrává Radovi, který míří do tyče. Domácí útočník proráží na M. Dobrého, ale Vondrák z výskoku nedává. Král chytá. V útoku spolupráce Rady a Vondráka, a druhý jmenovaný míří do bloku. Zahraváme roh. Z pokračujícího útoku je pískán správně Baborovského přešlap při střelbě. Král chytá střelu Kneře z výskoku, ale nakonec Tichý z trestného hodu vyrovnává na 1:1. V 7. minutě Vondrák z vykláněčky nás dostává do vedení. Tichý z TH opět vyrovnává - 2:2. V 9. minutě po souhře celého útoku Rada z úhlu míří přesně. Nájemník střílí z přešlapu a po souhře celého útoku Rada míří do tyče.  Kneř z výskoku vyrovnává. Ve 12. minutě Baborovský také z výskoku míří nad.  Král likviduje střelu  Kneře.  Vondrák z výskoku získává pro náš tým vedení 4:3. Ve 14. minutě Nájemník vyrovnává. Baborovský po samostatné akci strhává vedení na naši stranu. Kneř vyrovnává na 5:5. Rada střílí, Ilbl vyráží na tyč a do rohu. Z pokračujícího útoku Rada po kličce - vedeme 6:5. V 17. minutě domácí ztrácí míč technickou chybou. Rada trefuje břevno. Král chytá, M. Dobrý získává odražený míč, přichází faul na Baborovského a Vondrák proměňuje TH.  Háněl blokuje střelu domácího útočníka, J. Dobrý získává míč a po souhře celého útoku Rada ve 21. minutě zvyšuje na 8:5 v náš prospěch. Háněl získává míč, Rada po přihrávce Vondráka střílí, Ibl chytá, ale odražený míč získává Vondrák, je faulován, a sám faulovaný proměňuje TH. Tichý snižuje. Ve 24. minutě po souhře celého útoku míří střídající Liška vedle. Domácí Tichý proráží. V útoku ztrácíme míč,Král chytá střelu Nájemníka. Babororovský ve 28. minutě zvyšuje na 10:6. Venclíček snižuje. Vondrák netrefuje, přesto po kvalitním výkonu vedeme v poločase 10:7.

     Ve druhém poločase máme výhoz, ale ztrácíme míč. Domácí při střelbě přešlapují. Elšlégr po kličce nedává. Tichý ve 33 .minutě snižuje. Elšlégr neproměňuje TH. Nájemník snižuje na rozdíl jediné branky. Vondrák nedává. Tichý vyrovnává na 10:10. V 35 .minutě trefuje Elšlégr břevno. Vzápětí Rada nedává. Kneř získává domácím vedení. Ve 36. minutě po spolupráci Vondrák - Rada druhý jmenovaný střílí vedle. A tak Tichý z pokutového hodu získává domácím dvoubrankové vedení. Pěkná akce M. Lišky, který přihrává Vondrákovi a ten "houpákem" snižuje. Ve 39. minutě Tichý zvyšuje na 13:11.  Liška nedává, Král chytá střlu Kneře. Baborovský z rozehraného TH trefuje tyč.  Také Tichý míři do tyče.  Liška nedává. Ve 44. snižuje Baborovský. Král chytá trestný hod a vzápětí i další střelu. Nakonec Nájemník 14:12 pro Most. V těchto chvílích končí naše "akademická chvilka" v tomto zápase. Vondrák z výskoku ve 46 . minutě snižuje. Král chytá, ale Liška z brejku nedává. Hezká akce Lišky, který přihrává Vondrákovi a ten v 50 . minutě srovnává - 14:14.  Háněl blokuje, rychlý protiútok Lišky, který je faulován. Z rozehraného TH míří přesně  Baborovský. Král chytá a Vondrák krásnou ranou z dálky zvyšuje na 16:14 v náš prospěch. Kneř snižuje. Po krásné souhře našeho útoku Liška zvyšuje na dvoubarnkový rozdíl.  V 55 . minutě Tichý míří do tyče. V útoku si trpělivě připravujeme šanci a nakonec Liška ranou o první tyč zvyšuje na 18:15. V 58. minutě Kneř snižuje. Baborovský po samostatné akci zvyšuje na 19:16. Na našem vítězstí už nemění nic ani proměněný pokutový hod Tichého a Nájemníkův gól v posledních vteřinách zápasu.

   V tomto utkání jsme podali velice dobrý výkon, který jsme si pokazili "naší akademickou 14. minutovkou" na začátku 2. poločasu, kterou jsme prohráli 

2:7 !!!.  Ostatní úsek utkání jsme zvítězili 17:11, a i přes snaživý výkon domácích jsme byli ve všech směrech lepším mužstvem. 

 

   Velice dobrý výkon podal rozhodčí V. Šimice z Plzně- Božkova. 

 

Sestava a branky:  brankáři: Král, Plaček,- obrana - Háněl, Dobrý J., Dobrý M., Smitka - útok : Vondrák 9, Baborovský 5, Rada 3, Liška 2

Sestava Baníku Most NH: brankář - Rudolf Ibl, Pavel Záhumenský, obrana - Michal Štumpf, Milan Škabrada, Marek Paus, Petr Hojer, Adam Bauer, útok - Petr Tichý (7 gólů), Jan Kneř (5), Michal Nájemník (5), Josef Venclíček (1), Vítek Mertl, Tomáš Dräxler, trenéři - Pavel Gombár, Josef Štumpf.