Osek - Všenice 16:7 (9:2) 26.05.2013

20.04.2016 12:11

     Na utkání k sousedům z Oseka jsme jeli s jistotou setrvání ve 2. lize i pro příští ročník. To se bohužel projevilo na našem přístupu k utkání,  což umocnil víkendový déšť, který způsobil, že terén byl mokrý a i míč byl tedy velmi kluzký.

     Naše zahajovací sestava, brankář Plaček, obrana Kroupa, Kroc, Hering a útok Kroc, Vondrák Rada vstoupila do zápasu hůře a jen dotahovala náskok domácích. Především útočníci měli problémy se zpracováním mokrého míče a i přihrávky končily v rukou domácích obránců. Domácí vedli v 15. minutě 4:2. Toto byla naše labutí píseň. Za stálého deště se už našemu útoku i po prostřídání již nepodařilo skórovat do konce poločasu !!!! I obrana kapitulovala pod návalem oseckých útoků, které porpořil svými technickými chybami náš útok, a tak jsme druhých 15. minut prvého poločasu prohráli 5:0 !!!! a poločas tedy domácí vyhráli 9:2.

   Ve druhém poločase se útok mírně zlepšil vytvořil si  i střelecké šance, které se však až na výjimky nepodařilo proměnit. Domácí si v poklidu pohlídali vytvořený náskok a zaslouženě zvítězili. Trenér Kuška prostřídal za rozhodnutého stavu sestavu a tak si zahrál i nadějný dorostenecký brankář M. Háněl, který předvedl několik dobrých zákroků.  Nejlepším hráčem zápasu byl J. Kozák, kterému mokrý míč vadil nejméně.

 

  Na tento zápas musíme co nejdříve zapomenout. Především útok se nevyrovnal s celozápasovým deštěm a kupil jednu technickou chybu za druhou.

 

    Rozhodoval J. Adámek z Přeštic.

 

Sestava a branky : Plaček, M. Háněl - obrana: Dobrý, Hering, Kroc (ŽK), Kroupa -  útok : Rada 3, Hrůza 2, Baborovský, Vondrák 1, D. Kroc

 

Trenér : Kuška Luděk

Vedoucí: Hůlka Tomáš