Řevnice - Všenice 17:14 (8:7) 20.05.2012

20.04.2016 11:18

     Na půdě středočeského týmu jsme nastoupili v brance s Králem, na obraně s Heringem, bekem Šebkem "na prostředku" a Martinem Dobrým. V útoku začali Rada, Baborovský, Černý. Hned z prvého útoku máme výhodu trestné hodu a chytrou střelu Baborovského chytá domácí bek Leinweber nohou a nařízený pokutový hod Rada nekompromisně posílá pod břevno, ujímáme se vedení 1:0. Zavadil po rozehrávce trestného hodu srovnáná. Černá nedává, odražený míč získává Dobrý,ale Rada kazí přihrávku. Domácí Hartman střílí vedle,Rada je faulovaný na brankovišti,ale z rozehraného trestného hodu Černý střílí mimo branku. Hartman střílí, Šebek blokuje tak nešťastně, že míč končí v naší síti a domácí otáčí skóre ve svůj prospěch. Černý nedává a Hartman toho využívá a domácí vedou 3:1. Pěknou souhru našeho útoku zakončuje Rada "z úhlu a snižuje v 9. min utě na 2:3. Zavadil proměňuje trestný hod, Černý nedává, ale Baborovský získává odražený míč a je faulován, následný trestný hod proměňuje Rada a srovnává na 3:3. Král chytá střelu Zavadila, Baborovský je při kličce faulován, ale výhodu trestného hodu Rada nevyužívá. Při domácím útoku obránce Dobrý skvěle vystihuje přihrávku, avšak Rada neproměňuje. Hartman trefuje pouze tyč z pokutového hodu, při našem útoku je střela Benetky z výskoku zblokována. Řevnický útočník dělá technickou chybu, a Pokorný ukončuje v 17. minutě střelou o tyč dlouhé čekání na branku a vedeme 4:3. Avšak domácí nejdříve Střížem z trestného hodu a pak Knýbelem z rohu brankoviště otáčí skóre ve svůj prospěch. Rada ihned "z úhlu" ve 20. minutě srovnává na 5:5. Zavadil proměňuje trestný hod. Pěkná souhra našeho útoku, ale Benetka trefuje pouze tyč. Při domácím útoku opět Dobrý vystihuje směr přihrávky a získává míč. Benetka z výskoku přihrává Radovi a ten střelou o tyč srovnává 6:6. Baborovský je faulován na brankovišti, ale z rozehraného trestného hodu Rada střílí vedle branky a ani Benetka z výskoku neproměňuje. A tak Hartman ve 28. minutě získává domácím vedení 7:6. Baborovský nedá, ale Benetka získává odražený míč, Rada faulovaný taky neproměňuje, ale nařízený trestný hod Benetka ano a srovnává na 7:7. V 30. minutě Hartman dává - 8:7, a na tomto stavu nic nezmění ani trestný hod, který Benetka z velké dálky neproměnil.

   Úvod druhého poločasu rozhodl o osudu celého utkání. Zavadil z trestného hodu - 9:7. Rada " z úhlu " nedává, Král chytá střelu domácího útočníka a Hering získává odražený míč. Benetka z výskoku ve 33. minutě snižuje na 9:8. Pak však Zavadil 3 brankami a Knýbel 2 brankami získávájí domácím vedení 14:8 !! Vše po našich technických chybách v útoku. A tak si trenér Kuška ve 40. minutě bere oddechový čas. Přichází střídání, kdy do branky přichází Plaček, obrana se mění na sestavu, Hering, Kroc, bek Šebek "na kraji". Na dlouhých 10minut se nám podařilo zastavit brankostroj domácích. Během této doby se nám daří pouze snížit stav po brankách Černého, Rady a Hůlky na 14:11. Měli jsme i trochu té smůly Pokorný dvakrát trefuje pouze tyč. Na branky Hartmana s Knýbelem odpovídá dvakrát Hůlka a jednou Benetka a snižujeme na 16:14. Toto je však už v nastaveném čase za time outy a konečný stav utkání dává proměňeným trestným hodem domácí Stříž.

   Utkání rozhodlo především úvodních 10 minut, druhé půle které jsme prohráli 6:1 ! a neproměnění vytvořených šancí. Rozhodoval Ivo Toman z Plzně - Újezda.

 

      Sestava Všenice : Brankáři : Král, Plaček    Obránci : Hering, Dobrý,Šebek,Kroc    Útočníci : Rada 6, Hůlka 3, Benetka 3, Černý 1, Pokorný 1, Baborovský

      Branky domácích : Zavadil 6, Hartman 5, Knýbel 4,Stříž 2