TJ Všenice - Tymákov

27.05.2011 20:09

TJ Všenice - Tymákov 12:17  (4:8) neděle 3.10.1999

- druholigoví házenkáři Všenic prohráli na domácím hřišti se Sokolem Tymákov. Už v poločase náš zástupce ztrácel čtyři branky.

  Úvod tohoto souboje byl, jak se později ukázalo, pro vývoj utkání rozhodující. Jižané se ujali vedení 0:3 a náramně jim pomohlo, že všeničtí útočníci trefovali pouze tyče. Právě při zakončování akcí byl v úvodní třicetiminutovce největší rozdíl. Domácí skórovali pouze čtyřikrát, z toho dvakrát z pokutových hodů. Na začátku druhé půle dokázali Tymákovští poločasové vedení ještě o gól zvýšit. Borci pořádajícího klubu se nevzdali, snížili na 11:13, jenže pak se opět na dlouhé minuty odmlčeli. Jejich protivník si naopak vypracoval šance, které z přehledem proměňoval. Duel se přes poměrně jasný průběh nesl v poměrně nervózní atmosféře, o čemž svědčí sedm pokutových hodů, několik žlutých karet a v samotném závěru jedno vyloučení na straně domácích.

  Nejlepším mužem na hřišti byl hostující František Menc, autor jedenácti branek. Po dvou přidali Šrail, Bradáč a Kugler. Za domácí se sedmkrát trefil Hynek Benetka, a pětkrát Hrůza, vše odřídil ing. Sladký.

 

 

Tennto článek je opsán z Rokycanského deníku.