Všenice - Ejpovice 19:22 (7:10) 27.05.2012

20.04.2016 11:23

    K dalšímu okresnímu derby jsme nastoupili bez distancovaného brankáře Krále, se Smitkou v brance, na obraně s Heringem, Šebkem a dorostencem Hánělem, a vútoku s Radou, Černým a Baborovským.  Z prvého útoku střílí Rada do bloku, míč se odráží na rohový hod a z pokračujícího útoku Rada nekompromisní ranou pod břevno otevírá skóre. Smitka chytá střelu Klaila, ale Černý neproměňuje šanci po pěkné souhře celého útoku. Babrovského střela je zblokována, opět Černý střílí do brankáře. Po "dlouho držené" hostujícího útoku jdeme do rychlého protiútoku, ale Rada neproměňuje. Kugler trefuje tyč, Černý trefuje a vedeme ve 3.minutě 2:0. Vzápětí Kugler snižuje. Rada "z úhlu" trefuje pouze tyč, Smitka chytá střelu Klaila, a když Černý míří mimo branku, srovnává Klail z výskoku v 9.min. na 2:2. Vondrák z výskoku přihrává Radovi  - 3:2. V 11.minutě Háněl skvěle vystihuje přihrávku hostujícího útočníka, hostující obrana je v "ofsajdu" , který po rychlých přihrávkách využíváme Radou a vedeme 4:2. Langmajer snižuje na 3:4. Vondrák kontruje "vykláněčkou" - 5:3. Smitká chytá trestný hod i následnou střelu Kuglera z rohu brankoviště. Vondrák trestný hod proměňuje a vedeme v 15. minutě už 6:3. Do branky hostů nastupuje Trnka. Kugler "klepákem" snižuje, Rada nedává a Klail z pokutového hodu snižuje na 5:6. Na to odpovídá krásnou individuální akcí Rada a v 17. minutě vedeme 7:5. Smitka chytá střelu Kalčíka, hosté špatně rozehrávají následný trestný hod z rohu brankoviště, odražený míč dobíhá Háněl. Rada z rohu brankoviště pálí mimo branku a Kalčík z rychlého protiútoku snižuje. Vzápětí Šelep vyrovnává na 7:7 ve 20. minutě. Baborovský nedává, Hering fauluje, dostává žlutou kartu a z nařízeného pokutového hodu Klail dostává hosty do vedení. Šelep střílí mimo branku, také Hůlka netrefuje. Klail proměňuje trestný hod, Vondrák trefuje tyč, a z pokračujícího útoku získáváme "trest", který však Vondrák neproměňuje.V poslední minutě po chybě v naší rozehrávce Klail proměňěným trestným hodem stanoví poločasový stav na 10:8 pro Ejpovice.

    Druhý poločas začínají útokem hosté, získávají výhodu trestného hodu. Plaček kryje střelu Klaila, avšak odražený míč se dostane opět ke Klailovi, který se nemýlí.Rada snižuje na 9:11, ale Šelep s Kalčíkem dostávají hosty ve 35. minutě do vedení 13:9. Rada snižuje z trestného hodu, Smitka chytá střelu hostujícího útočníka a opět Rada snižuje už na 11:13 z našeho pohledu. Klail trefuje z výskoku, ale nejdříve Rada z pokutového hodu a pak Černý snižují na 13:14. Klail proměňuje trestný hod, ale Vondrák dvěma brankami vyrovnává ve 43. minutě na 15:15. Kalčík "z uhlu" strhává vedení na hostující stranu. Vzápětí faulovaný Rada střílí mimo branku, faul není odpískán a Klail zvyšuje hostující vedení. Rada krásným "padáčkem" trefuje pouze břevno a tyč. Šelep proměňuje a hosté vedou ve 48. minutě 18:15. Černý míří také jen do tyče, hosté také trefují jen tyč a tak Vondrák z trestného hodu snižuje na 16:19. V 52. minutě Černý o tyč snižuje, ale Šelep bleskově odpovídá - 17:20. Trenét Kuška střídá, přichází brankář Plaček a obránce Dobrý, ale hosté chytrou hrou v útoku už si vítězství vzít nenechají. V závěru dostane ještě obránce Šebek zbytečnou kartu za mluvení.

      Tento zápas se nám nevydařil, pod dojmem jisté záchrany bylo nasazení menší než v některých jiných zápasech. Vliv na výkon měla jistě i "únava" z krásné a náročné noční "rozloučené" se svobodou našeho skvělého spoluhráče Zděnka Rady.

     Rozhodoval Václav Slavík z Nýřan.

 

Sestava : Brankáři :Smitka, Plaček, obranci : Hering, Háněl, Šebek,Dobrý,  Útočníci: Rada 8, Vondrák 6, Černý 3, Baborovský 2, Hůlka

 

Branky Ejpovic : Klail 9, Šelep 7, Kalčík 3, Kugler 2, Langmajer 1