Všenice - Ejpovice 21:19 (11:9)

20.09.2017 20:13

 

 

   V dalším utkání jsme nastoupili v derby proti Ejpovicím. Zápas je zpočátky vyrovnaný a ve 12. minutě je stav 3:3. Máme míč, anepřesně střílíme, naštěstí Elšlégr vybojuje míč, a z pokračujícího útoku Berka z výskoku nás dostává do vedení. Obrana získává míč a Elšlégr nekompromisní ranou zvyšuje na 5:3. Hosté v útoku ztrácí balón, ale Elšlégrovu střelu hostující brankář Vild vyráží. Máme odražený míč, avšak Černý klepákem míří vedle hostující svatyně. A tak Klail podtstřelem snižuje. V 18. minutě Elšlégr nedává a toho využívá Langmajer a z trestného hodu vyrovnává. D. Háněl získává míč. Berka je faulován, je nařízen TH, k jeho exekuci se staví Elšlégr a polovysokou ranou nás opět dostává do vedení. D. H8něl aktivní hrou opět získává vedení. Černý nedává a Langmajer opět vyrovnává. Ve 23. minutě Elšlégr míří přesně z výskoku. Klail proráží. Elšlégr neproměňuje TH, jsme pořád u míče, Berka je faulován a Elšlégr neproměňuje trestný hod. Ve 26. minutě Klail snižuje podstřelem. Berka míří nad. Získáváme míč, ale Elšlégr míří do bloku, získáváme odražený míč a Černý prolamuje střeleckou smůlu - 9:7. Ve 29. minutě Klail nedává. Elšlégr rozehrává TH, naráží si s Černým a po jeho přesné ráně vedeme 10:7. Stašek snižuje. Berka pálí do bloku, Černý získává míč, přihrává Berkovi, který krásnou zadovkou vybízí Černého ke skórování, který jeho nabídku využívá, a jen několi vteřin před koncem stanovuje přesnou střelou poločasový stav na 11:8 který  pro naše družstvo.

    Ve duhém poločase máme výhoz a Elšlégr toho využívá a zvyšuje na 12:8. M. Háněl kryje střelu Langmajer, hosté zůstávají u míče, D. H8něl blokuje Klaila, přesto Klail nakonec snižuje. Berka se nemýlí z výskoku - 13:9. Ve 34. minutě Klail snižuje. Berka pálí do tyče, Černý získává míč, přihrává Berkovi, ten Elšlégrovi, který střílí mimo hostující branku. Střelu Klaila blokuje D. Háněl, přesto Langmajer snižuje. Berka je úspěšný z výskoku, ale i Klail je přesný při své ráně podstřelem. Ve 38. minutě Černého střelu Darda vyráží., získáváme odražený míč, a Elšlégr míří přesně z výskoku a vedeme 15:12. Klail je faulován. Rozehrává TH, přihrává Kuglerovi jehož střelu M. H8něl chytá. Klail snižuje. Ve 41 .minutě Elšlégr nedává. M. Háněl chytá střelu hostujícího útočníka. Elšlégr je faulován, ale nařízený TH nedává. Černého střelu Darda vyráží. Klail snižuje.  Černý zvyšuje na 16:14. Klail snižuje. Pokorný se výborně uvolňuje a zvyšuje na 17:15. Háněl M. kryje střelu hostujícího útočníka, ale Pokorný nedává. Elšlégr míří pouze do tyče. D. Háněl blokuje střelu Klaila. Elšlégr je úspěšný při střelbě přes Šika a vedeme 18:15. V 50. minutě Langmajer snižuje z TH. Černý nedává, Elšlégr získává míč a podstřelem zvyšuje již na 19:16. V 52. minutě hosté bleskově odpovídají po spolupráci Klail - Kugler, kdy druhý jmenovaný snižuje. Elšlégr podstřelem nedává, ale získává odražený míč, avšak i Pokorný není úspěšný.  Klail je faulován, M. Háněl chytá trestný hod Langmajera. Kazíme v útoku a Klail z rychlého protiútoku snižuje. Elšlégrův TH kryje Šik a poté je jeho střela zblokována. Klail vybojuje TH, který Langmajerovi kryje m. Háněl. Elšlégr nedává  a tak Klail vyrovnává na 19:19. V 59. minutě po kličce do středu hřiště ranou o břevno nás Pokorný dostává do vedení. D. H8něl blokuje střelu Klaila, získáváme míč, ale Elšlégr není úspěšný. D. Háněl opět blikuje střelu Klaila,  atak neúnavný tahoun Elšlégr uzavíráskóre zápasu na 21.19 v náš prospěch.

 

   V derby jsme byli proti kvalitnímu protivníkovi lepším mužstvem a po většinu zápasu jsme vedli. V závěru hosté vyrovnali, ale oba body zůstali zaslouženě našemu družstvu. Pochvalu za výkon a bojovnost zaslouží celé mužstvo.

   Výborný výkon podal rozhodčí Zimmermann Lukáš z Rokycan.

 

Sestava a branky:  Háněl Marek, Smetana David - obrana  Tomášek Petr,  Šraub Jiří, Háněl Dominik, Hering Jan (ŽK),  - útok: Elšlégr Tomáš 13, Berka Pavel 3  Černý Radek 3  Pokorný Čestmír 2

   Trenér : Smitka Jiří,,  Vedoucí:  Smetana David

 

  Darda Zdeněk, Vild Václav - Hercík Radim, Cingroš Michal (ŽK), Hucl Marin, Hucl Michal, Šik Ondřej, Klail Václav 9, Kugler Jakub 5, Langmajer Robert 4, Stašek Jakub 1, Kalčík Jaromír

Trenér a a vedoucí: Kalčík Jaromír

Asistent: Špilar Jindřich