Všenice - Litohlavy 25:13 (12:6)

01.06.2015 13:06

 

 

    V dalším utkání jsme nastoupili k derby proti Litohlavům. V zakladní sestavě byl Plaček, na obraně Hering, Háněl, Kroc Matěj a v útoku D. Kroc, Elšlégr, Rada. Od úvodních minut jsme se dostali do vedení, výborně hrál útok, i střídající Berka, Černý Baborovský zapadají do průběhu utkání a když k tomu přidáme pěkně hrající obranu za nimi spolehlivý Plaček, který kryje trestné hody Šnajdra, Mence i Brože je z toho poločasové vedení 12:6.

    Ani ve druhém poločase jsme oslabenému soupeři nedali šanci. Naše vedení narůstá, na hřiště se dostává i druhý brankář Smitka a obránce Kroupa. I útočníci se "protáčí", ale na rychlé pěkné hře útoku s velmi přesným zakončením se nic nemění a tak je z toho vysoké vítězství 25:13.

   Rozhodoval Václav Šimice z Plzně - Božkova.

  Tento zápas se nám velice vydařil. Velmi dobře zahrála  obrana, dobře chytali oba brankáři, kteří pokryli nejsilnější zbran hostů, a to střílení trestných hodů. Výborně zahráli útočníci, kteří šance, které si vytvořili dokázali proměňovat. Oslabenému soupeři jsme prakticky nedali šanci.

   Sestava a branky: Brankáři: Plaček, Smitka - obrana : Kroc Matěj, Hering, Háněl, Kroupa - útok: Berka 7, Kroc David 5, Baborovský 4, Elšlégr, Černý, Rada 3

Trenér a vedoucí: Kuška Luděk

 

TJ Litohlavy: brankáři: Chodora, Holub - obrana : Nekut, Pouza, Čihák, Souček, útok: Šnajdr 6, Menc 5, Brož 2

Trenér: Kozák Zdeněk, vedoucí: Souček Pavel