Všenice na moravském poli neuspěly

21.05.2011 14:40

  Velice sympatický dojem zanechali na Moravě národní házenkáři TJ Všenice. Nováček nejvyšší soutěže však nezískal ve dvou střetnutích ani bod.

Stará Ves - TJ Všenice  16:14  (9:7)

- Oběma mužstvům jde o záchranu, takže duel to byl dramatický a vyrovnaný. Lépe začali hosté, vedli 3:5. Protivník reagoval střídáním brankářů a všeničtí útočníci ho nedokázali překonat dlouhých patnáct minut. Naštěstí se i na opačné straně několikrát zaskvěl gólman Plaček a skóre bylo ve 25. minutě vyrovnané 6:6. Před odchodem do šaten se zaskvěl zkušený Nusko, který z trestných hodů zajistil domácím náskok. Naši borci hned po změně stran srovnali krok, jenže pak jim zase zvhl střelecký prach a Stará Ves odskočila na 14:9. Až v koncovce proměnili Všeničtí tři útoky v řadě, na zvrat však bylo málo času. Hosté doplatili zejména na neproměňování trestných hodů. sedm gólů vsítil benetka, po třech přidali Hůlka s hrůzou a jednou skóroval Rada.

Studénka - TJ Všenice  18:13  (10:7)

- následující měření sil doprovázela nepřízeň počasí. Plocha byla mokrá, což komplikovalo zpracování míče. Do 20. minuty byl zápas zcela vyrovnaný 5:4, ale pak borci pořádajícího klubu přitvrdili při střelbě a s jistotou dovedli střetnutí do vítězného konce. Zejména, když Všenice od 31. do 42. minuty nedaly ani branku. Domácí si tak upevnili třetí příčku tabulky a neublížilo jim ani šest branek Benetky, tři trefy Hrůzy a Rady nebo jediný gůl Hůlky.

Obě střtnutí rozhodoval Kugler.

 

Tento článek je opsán z Rokycanského deníku.