Všenice - Řevnice 17:14 (8:6) 12.05.2013

20.04.2016 11:58

 

   Dnešní zápas s naším dlouholetým soupeřem ve 2.lize zahájila sestava Smitka v brance, obrana Kroupa, Kroc, Dobrý v útoku trojice Baborovský, Černý a Rada. Z prvého útoku trefuje Hartmann tyč, vzápětí Baborovský neproměňuje trestný hod, Černý proráží. Knýbel posílá hosty do vedení, Černý nedává, ale Rada dobíhá odražený míč a z pokračujícího našeho útoku, Rada vyrovnává na 1:1 ve 3.minutě. Hosté získávají opět vedení. Rada po pěkné kličce vyrovnává na 2:2. Hosté ztrácejí míč po špatné přihrávce, Rada z úhlu nedává, a vzápětí neproměňuje ani trestný hod. Hartmann přestřeluje. Po rozehrání trestného hodu a spolupráci Baborovský - Rada, druhý jmenovaný nám poprvé získává vedení. Smitka chytá trestný hod Zavadilovi. Souhru celého našeho útoku Černý zakončí nepřesnou střelou. Zavadil z TH míří pouze do tyče. Další pěknou souhru našeho útoku zakončuje Baborovský a vedeme 4:2. Zavadil ihned snižuje. Vondrák střílí do bloku, hostující útok končí nařízeným pokutovým hodem, který Smitka chytá ! Baborovský nedává a Zavadil v 17. minutě srovnává na 4:4. Vondrák získává našemu družstvu opět jednobrankové vedení. Smitka chytá, Kroupa získává odražený míč, ale Hrůza nedává. Rada střílí do bloku, ale po získaném odraženém míči Rada přece jen zvyšuje vedení na 6:4. Po další pěkné akci našeho útoku Rada z úhlu zvyšuje vedení už na 7:4. Hostující Stříž snižuje. Vondrák neproměňuje trestný hod. Stříž střílí nad branku. Hrůza míří pouze do tyče. Smitka získává míč po špatné hostující rozehrávce, Hrůza pálí jen do bloku. Knýbel snižuje, ale Vondrák z výskoku trefuje a vedeme 8:6. Zavadil z TH opět snižuje. Baborovský ve 28. minutě pěknou ranou o tyč opět zvyšuje na dvoubrankový rozdíl. Hostující útočník proráží. Z rozhozu Dobrý nachází Vondráka, ten přesprintuje hostujícího obránce, přihrává Baborovskému, ten okamžitě Radovi, který krásnou ranou o tyč zakončuje nejhezčí akci utkání a ve 28. minutě vedeme už 10:7. Hartman ale snižuje z rozehraného trestného hodu. V posledním útoku 1. poločasu Baborovský vyšlapuje a upravuje na poločasový stav 11:8 v náš prospěch.

   Ve 2. poločase Baborovský nedává, ale Rada získává odražený míč.  Hosté špatnou přihrávku nám vrací míč, avšak Baborovský trefuje pouze břevno. Zavadil proměňuje trestný hod. Souhru našeho útoku zakončuje Rada "šlajzem" - 12:9. Hartmann z úhlu snižuje. Vondrák krásnou střelou z dálky do horního růžku hostující branky opět zvyšuje na tříbrankový rozdíl. Smitka chytá, Kroupa zabojoval a dobíhá odražený míč, který mířil do postranního autu. Vondrák z rozehraného trestného hodu nedává. Smitka chytá padáčka Knýbela. Vondrák ve 38. minutě z trestného hodu zvyšuje už na 14:10 v náš prospěch. Smitka chytá trestný hod Střížovi, ale hosté získávají výhodu pokutového hodu. Ale výtečný Smitka  chytá ! Ztrácíme míč po špatné přihrávce  Baborovského.  Smitka chytá  TH. Z pokračujícího útoku je nařízen pokutový hod ve prospěch Řevnic. Hartmann proměňuje. Ve 43. minutě Vondrák nedává TH, ale Rada získává odražený míč. Spolupráce Rada - Baborovský a druhý jmenovaný zvyšuje už na 15:11. Ve 45. minutě hosté snižují. Vondrák nedává z výskoku, ale sám vybojuje odražený míč. Baborovský střílí jen do bloku. V těchto fázích utkání začíná mírně pršet. Baborovský trefuje břevno a z pokračujícího útoku je nařízen pokutový hod, tentokrát v náš prospěch, který ale Vondrák neproměňuje. Smitka chytá střelu Knýbela z trestného hodu. Vondrák špatně přihrává. Zavadil snižuje už na dvoubrankový rozdíl. Ve 54. minutě Rada neproměňuje další "šestku", ale Vondrák získává odražený míč, přesto o něj přicházíme. Smitka chytá, Dobý získává odražený míč. Černý již na těžkém terénu střílí důležitou brankou zvyšuje na 16:12. V 56. minutě Hartmann snižuje. Rada z úhlu střílí vedle, ale skvělý Smitka opět chytá střelu hostujícího útočníka. V útoku ztrácíme míč po nezpracované přihrávce. Smitka chytá střelu Knýbela. Baborovský střílí nad, a Knýbel trefuje. Baborovský v 60. minutě dává výsledku konečnou podobu, 17:14, na čemž nic nezmění ani závěrečná střela hostů, kterou Smitka likviduje.

 

   V tomto zápase jsme podali velice dobrý výkon. Spolehlivá byla obrana Kroupa, Kroc, Dobrý M., za ní chytal vynikající Smitka. I útok hrál většinu zápasu výborně. V posledních 15 minutách díky těžkemu terénu to měli útočníci těžké. Pochvalu zaslouží celý tým za bojovnost a získání spousty odražených míčů.

    Výborně rozhodoval L. Zimmermann z Prahy - Čakovic.

 

Sestava a branky : Brankáři : Smitka, Plaček  - obrana: Kroupa( ŽK), Kroc, Dobrý, Hering - útok Baborovský  Rada 6, Vondrák 4, Černý 1, Hrůza

 

Trenér : Kuška Luděk

Vedoucí: Hůlka Tomáš