Všenice - Podlázky 17:17 (5:10) 16.05.2013

20.04.2016 12:07

       Dnešní souboj byl velice emotivní a tvrdý. Naše zahajovací sestava byla brankář Plaček, obrana Dobrý, Kroc, Kroupa. Útok Rada, Baborovský, Černý.

Hosté začali utkání lépe ujali se vedení. které postupem času navyšovali. V obraně jsme "přehazovali" beka ze strany na druhou stranu, pak doprostřed, ale hostující útočníci si s těmito změnami dokázali poradit. A když navíc jejich obrana pracovala dobře a tvrdě, náš útok neproměňil vytvořené šance vedli hosté v poločase 10:5.

     Ani začátek druhého poločasu nevypadal pro naše družstvo dobře. Hosté trpělivou hrou proměňovali vytvořené šance. Ani útoku se v úvodu druhé části nedaří. Hosté vedou ve 42. minutě 15:9 a utkání vypadá rozhodnuté. Pak však "na beka" uprostřed jde M. Kroc, "halvové" na kraji Kroupa a Dobrý M., zlepšují svoji hru. V útoku dorostenec Martin Liška proměňuje svůj drzý průnik a snižuje. Obrana začíná odebírat jeden míč za druhým,rozehraje se útok Liška, Baborovský a Vondrák a postupně snižujeme. Po chybách hostujících útočníků , jdeme v  58. minutě dokonce do vedení 17:16. Avšak M. Barabáš střelou z úhlu vyrovnává. Na výsledku už nezmění ani oboustranné chyby v útoku.

 

 Rozhodčí Šottner utkání vůbec nezvládl.

 

Sestava a branky : Plaček (ŽK), M. Háněl - Obrana : Dobrý M. (ŽK), Kroc M.2 ???, Kroupa M., Hering J. - Útok : Vondrák 8, Baborovský 7ˇ(ŽK), Rada, Kroc D. (ŽK),b Liška, Černý

 

V zápise o utkání je uveden jako střelec 2 branek obránce M. Kroc, tyto branky však vstřelil útočník M. Liška.

Trenér : Kuška Luděk

Vedoucí: Hůlka Tomáš