Všenice - Přeštice 13:22 (8:13) 28.04.2013

20.04.2016 11:52

      V nedělním chladivém dopoledni jsme nastoupili proti mužstvu z Přeštic jen s jedním  náhradním brankářem a jedním útočníkem na střídání.

   Hosté z prvého útoku trefují břevno, po souhře našeho útoku Rada nedává, Černý získává odražený míč, Rada trefuje tyč a získává další odražený míč, ale ani pokus Vondráka branku nepřinesl. Hostující Kydlíček získává mužstvu Přeštic vedení 1:0.  Ve 4. minutě Černý z náběhu srovnává, ale Lang opět získává hostům vedení. Rada z kličky netrefuje, Lang z rozehrávky trestného hodu trefuje tyč, Dobrý získává odražený míč, ale špatnou přihrávkou v útočné fazi o něj přicházíme. Toho využívá hostující Urban a prohráváme 1:3. Vondrák v 8. minutě snižuje. Smitka chytá střelu Kydlíčka, přesto hosté získávají výhodu hodu z rohu. Po jeho rozehrátí Lang z úhlu proměňuje. Rada střílí nad branku a Kydlíček zvyšuje hostující vedení na 5:2. V 10. minutě po souhře Vondrák - Černý druhý jmenovaný trefuje. Avšak opět Kydlíček 6:3 pro Přeštice. Rada střílí vedle a Lang zvyšuje už na 7:3 pro hosty. Střídáme na hřiště přicházejí jediní náhradníci, brankář Plaček a útočník Hůlka ve snaze snížit nepříznivý stav. Měníme i "beka" z pravé strany na prostředek.   Sice se nám podařilo snížit na 6:9, ale díky vynikající hře hostujícího útoku hosté vedou v poločase 13:8.

     I do druhého poločasu hosté vstupují velice dobře. vedou 16:9 a do branky se vrací Smitka. Hostům se zraní "režisér hry" Lang, daří se nám snížit na 13:18 a jdeme do rychlého protiútoku, který však neproměňujeme a hosté už v klidu a zkušeně si jistí své jasné vítězství.

 

   Dobře rozhodoval Ivo Toman z Plzně - Újezda.