Všenice - Raspenava 24:18 (14:7) 04.06.2012

20.04.2016 11:25

   V posledním zápase sezóny jsme přivítali nejvzdálenějšího soupeře, který si sobotním vítězstvím v Ejpovicích zajistil druholigovou příslušnost i na další ročník. V brance jsme začali opět s Plačkem, na obraně s Dobrým, Heringem, talentovaným dorostencem Hánělem "na beku uprostřed". Útok začíná ve složení Baborovský, Cerný a Rada. Obrana s brankářem pokračují ve výborném výkonu ze soboty a zásobují získanými míči útok. I útočníci si udrželi skvělou sobotní formu, skvělou hrou a přesným zakončením získávájí našemu družstvu uklidňující náskok. Hostující mužstvo nenáchazí recept ani na naši obranu, ani na skvěle hrající útočníky. V poločase vedeme 14:7.

   Ani na začátku druhého poločasu nepolevujeme v nasazeném tempu. Ve 48. minutě vedeme 20:11 a vypadá to opět na vysokou výhru. V závěrečných minutách přece jen příchází mírné polevení v nasazeném tempu čehož hosté využívají ke snížení. Konečný stav po 60 minutách je 24:18.

   I v tomto zápase celé naše družstvo podalo vynikající výkon a zaslouženě jsme zvítězili. Bezchybný byl opět rozhodčí, jímž tentokrát byl Jan Václacek z Krčína.

 

 Po skončení tohoto posledního zápasu jsme se rozloučili s právě skončenou sezónou snězením 66 kg "čuníka" a vypitím téměř 300 piv. Během této hostiny byli našemu družstvu předány "bramborové" medaile za 4. místo. "Rozlučka" která trvala do pozdních nočních hodin se povedla, přítomni byli i věrní fanoušci, kterým děkujeme za podporu a doufáme, že nás budou podporovat i nadále.

 

Sestava a branky : Brankáři : Plaček, Smitka   Obránci: Dobrý, Hering, Háněl  Útok : Vondrák 6, Baborovský 6.  Černý 5, Hůlka 4, Rada 3

 

Trenér. Kuška Luděk  Vedoucí: Hůlka Tomáš