Všenice - Řevnice 20:18 (12:10)

01.06.2015 13:33

 

 

    V rámci dvojkola jsme v neděli nastoupili k souboji s letitým účastníkem 2. ligy týmem z Řevnic. Nastupujeme se Smitkou v brance, na obraně s Dobrým Hánělem a Heringem. v útoku začíná Vondrák, Rada a Elšlégr. Od začátku vedeme, nedaří se nám však "utéci" na větší brankový rozdíl. Ve 13. minutě vedeme 6:5 a do branky nastupuje Plaček. Zadní řady si však neví rady s "kozlenou" hostů a tak se Řevnice stále drží "na dostřel".  V poločase vedeme 12:10.

   Na začátku druhého poločasu si útočné formace vybírají slabší chvilky a tak ve 40. minutě vedeme 13:11. Pak se však útoky zlepšují, zpřesňují střelbu a branky začínají padat. Stále si udržujeme jedno-dvoubrankový rozdíl.  V 50.minutě vedeme 16:15. Hosté se nevzdávají a v 55. minutě dokonce vyrovnávají na 18:18. Vzápětí však Baborovský proměňuje trestný hod. Obrana sebere míč a dostáváme se do dvoubrankového vedení. Na tom nic nemění ani nařízená šestka, kterou Plaček Střížovi po uplynutí hrací doby chytá.

   Velmi dobře rozhodoval Václav Slavík z Nýřan.

   Opět zahrál velice dobře útok. Obrana si chvílemi nevěděla s "kozlenou" hostujících útočníků a i brankáři si vybrali v některých chvílích slabší momenty. Nakonec však bojovností a odhodláním všech hráčů jsme dotáhlo toto těžké utkání do vítězného konce. 

 

    Sestava a branky: brankáři: Plaček, Smitka - obrana: Háněl, Hering, Dobrý - útok: Baborovský 9, Elšlégr 6, Vondrák 3, Rada 2, Černý

Trenér a vedoucí: Kušk Luděk

 

    Řevnice: brankáři: Zelený, Buzek - obrana Leinweber, Hartmann Petr (ŽK),  Knajel, - útok: Hartmann Jan 8, Knýbel 6 (Ž), Stříž, Zavadil 2, Holý

Trenér: Sviták Tomáš

vedoucí: Leinweber Ctirad