Všenice - Řevnice 24:17 (13:11) 25.05.2014 21:35

20.04.2016 13:05

 

   K zápasu s mužstvem Řevnic jsme nastoupili se Smitkou v brance, Hánělem, Krocem M. a Kroupou na obraně,a  Baborovským, Elšlégrem, a Pokorným v útoku. Máme výhoz, Elšlégr se pěkně uvolňuje na brankošti a otevírá skóre. Hosté vyrovnávají na 1:1. Pokorný míří přesně z úhlu a vedeme 2:1. Knýbel vyrovnává. Elšlégr netrefuje, získáváme odražený míč, ale Baborovský míří pouze do břevna. Knýbel střílí nad. V útoku ztrácíme míč. Zavadil střílí TH do břevna další střlelu posílá Knýbel do naší sítě a hosté vedou. Pokorný z úhlu vyrovnává na 3:3. Hostující Hartmann získává vedení pro Řevnice. Pěkná souhra Elšlégra s Baborovským, druhý jmenovaný vyrovnává na 4:4. V 8. minutě Knýbel získává hostům vedení.  Elšlégr z výskoku pálí do tyče.  Zavadil z trestného hodu získává pro hosty vedení 6:4. Baborovský je faulovaný, ale z TH míří pouze do břevna. Kroc M. získává míč. Elšlégr kazí přihrávku. Hosté získávají výhodu pokutového hodu a Knýbel je neomylný. Vondrák snižuje z trestného hodu po faulu na D. Kroce. Opět přesný Knýbel a hosté vedou 8:5. Vondrák z TH snižuje. Kroc M. získává míč, Vondrák přihrává Pokornému, který ale z úhlu nedává. V 15. minutě střídající Král chytá střelu Hartmanna. Hostující brankář Martin kryje střelu D. Kroce., který získává odražený míč. Poté bohužel Pokorný míří nad. Noha hostujícího Hartmanna. D. Kroc ranou z dálky snižuje na 7:8. Král chytá střelu Stříže. Vondrákovu ránu z výskoku chytá hostující brankář Martin. Vondrák vybojuje míč, Baborovský se vyklání z úhlu a srovnává na 8:8. V 18. minutě naše obrana získává míč, ale Baborovský nedává. V pokračujícím útoku získáváme výhodu trestného hodu na středu brankoviště. Vondrák jej rozehrává a přihrává na roh brankoviště Baborovskému, který však míří pouze do břevna.  Král chytá střelu Zavadila z TH. Také náš útok si vytvoří výhodu rozehrávky TH ze středu brankoviště a D. Kroc krásným "padáčkem" strhává poprvé vedení na naši stranu. Po pěkné spolupráci Hartmanna s Knýbelem, Knýbel vyrovnává na 9:9. Při našem útoku končí míč v rohu. Baborovský jej rozehrává, krásně přihrává Vondrákovi a ten pěknou ranou o zem nás dostává do jednobrankového vedení. Stříž vyrovnává z TH - 10:10. D. Kroc střílí, brankář Řevnic míč vyráží na tyč a míč končí v postranním autu. Z pokračujícího našeho útoku nám D. Kroc opět získává vedení.  Stříž střílí TH a za nohu beka Háněla je nařízena "šestka". Knýbel ji suverénně proměňuje. Avšak Baborovský pěknou ranou o tyč střílí gól  a vedeme - 12:11. Hosté přicházejí o míč při "dlouho držené" při rozehrátí faulu uvnitř brankoviště. Vondrák uvolňuje D. Kroce, který míří přesně a znamená to vedení 13:11 pro naše družstvo. Ve 29. minutě hosté ztrácí míč, ale D. Kroc neproměňuje a tak v poločase vedeme 13:11.

    Ve druhém poločase mají hosté výhoz a Král kryje TH. Za faul na Pokorného je nařízen pokutový hod, který neomylně proměňuje D. Kroc. Král chytá a Háněl získává odražený míč. Po spolupráci D. Kroce a Pokorného druhý jmenovaný zvyšuje již na 15:11. Král chytá trestný hod Knýbel. D. Kroc z výskoku přihrává Pokornému, jehož přesná střela končí v síti hostující branky. Ve 36. minutě Knýbel snižuje. Elšlégr proráží, hosté přechází do rychlého protiútoku a Hartmann je faulován. Z rozehraného TH je úspěšný Hartmann a snižuje. Elšlégr je faulován ve vzdálenosti 9m od branky a překvapivou ranou zvyšuje na 17:13.  Háněl blokuje střelu Zavadila na roh. V pokračujícím útoku se trefuje Hartmann. Ve 40. minutě Pokorný nedává. Zavadil střílí z TH do tyče. Krásný náběh D. Kroce,který stahuje pozornost hostující obrany na sebe, přihrává "zadovkou" Pokornému, který nekompromisní střelou z úhlu zvyšuje na 18:14. Král chytá střelu hostujícího útočníka a Háněl získává odražený míč. Elšlégr je faulován při střelbě, ale faul není odpískán. Zavadil míří vedle naší branky. Elšlégr neproměňuje trestný hod, získává ale odražený míč, přihrává Pokornému, který ale také není úspěšný. Hosté kazí přihrávku. Kroc D. střílí z TH do břevna. Ve 45. minutě hosté střílí nepřesně. Baborovský střelou pod břevno zvyšuje na 19:14. Knýbel snižuje. Po pěkné spolupráci Vondrák - D. Kroc - Pokorný střílí branku posledně jmenovaný - 20:15.  Ve 48. minutě chytá Král střelu Hartmanna. Kroc D. proráží. Hosté snižují po spolupráci Knýbel - Stříž, autor branky je Stříž. Ztrácíme míč a Knýbel neproměňuje trestný hod. Výhoz letí na Pokorného, následuje rychlá přihrávka na D. Kroce, který bleskově přechází do útočné třetiny přihrává volnému Vondrákovi, který krásným "klepákem"  zvyšuje na 21:15. Knýbel míří do břevna. D. Kroc je přesný - 22:16. Knýbel snižuje z pokutového hodu. Vondrák "naskakuje" je pískána jeho útočná chyba. Háněl blokuje Hartmanna. V 58. minutě Elšlégr z výskoku 23:17. Knýbel míří do břevna. Konečnou podobu výsledku dává po spolupráci Pokorného s Vondrákem pěknou srřelou z úhlu Pokorný, velmi dobrý rozhodčí Hejl ukončuje zápas za stavu 24:17 pro naše družstvo.

 

    V tomto zápase jsme prvních 15 minut nenašli recept na hru hostujícího útoku. Po střídání, kdy do branky jde Král a Háněl hraje beka na "prostředku" se hra naší obrany zlepšuje. Když se tomu přidá výborný výkon útoku. který se vyhnul delšímu úseku bez vstřelené branky, zasloženě jsme v tomto utkání získali 2 body.

 

     Velice dobře rozhodoval Zdeněk Hejl z Holoubkova.

 

   Všenice : brankáři : Král, Smitka : obrana : Háněl, Hering, Kroupa, Kroc M. : útok : Pokorný 7, Kroc D. 6, Baborovský (ŽK), Vondrák 4, Elšlégr 3

Trenér a vedoucí: Kuška Luděk

 

Řevnice: Buzek, Martin : Leinweber (ŽK), Smrčka, Hartmann Petr (ŽK), Knajfl (ŽK) : Knýbel 8, Hartmann Jan 7, Stříž 2, Zavadil.

Trenér : Zuska Rudolf

Vedoucí: Leinweber Ctirad