Všenice vezly z Tymákova bod

25.05.2011 15:48

Hosrující borci se netaktickou hrou v závěru připravili o vítězství. Napínavý duel skončil spravedlivou remízou 15:15, když v poločase jižané vedli o dva góly.

  V prvním kole nového ročníku druhé ligy hostil Tymákov soupeře ze Všenic. Ten přijel s cílem zopakovat jarní vítězství. V napínavém duelu se mu to ovšem nepodařilo, když uhrál remízu 15:15.

  Úvod zápasu vyzněl lépe pro domácí. Po několika minutách donutili soupeře vystřídat brankáře. Hosté se potom dostali do tempa a dokázali stáhnout třígólové vedení Tymákova. Srovnat se jim už nepovedlo. Po proměněném trestném hodu vyhráli borci pořádajícího klubu první poločas o dvě branky.

  V druhém dějství se Tymákovským přestalo střelecky dařit. Soupeř toho využil a zásluhou přesných střel z dálky dokázal zápas otočit. Tři minuty před koncem Všeničtí vedli o tři branky, ale netaktickou hrou v závěru utkání se o vítězství sami připravili. Domácí dokonce sahali po dvou bodech, ale svoji poslední šanci neproměnili, a tak si soupeři první podzimní body rozdělili. Za domácí se v útoku nejvíce prosadil K. Šrail. Ten vstřelil devět branek. Dvakrát se trefili P.Šefl a M. Šefl. Po jednom gólu dali P. Šrail a Bradáč. Za Všenice se devětkrát prosadil H. Benetka, čtyři branky dal Hrůza. Hůlka a Šrédl přidali po jednom gólu. Utkání řídil sudí Baumruk z Kyšic.

 

 

Tento článek je opsán z Rokycanského deníku.