Všenice - Záluží 23:23 (12:13) 20.04.2014 20:10

20.04.2016 13:02

 

    

 

        Dnes jsme přívitali vedoucí mužstvo 2. ligy. Základní sestava -  Plaček v brance, obrana Háněl, Kroc Matěj, Hering - útok Baborovský, Rada, vondrák. V úvodních minutách ( později s ukázalo, že nejen v nich), si vedli lépe útočné řady. Hosté vedou ve 14. minnutě 8:5, a trenér Kuška si bete time out. Do branky jde Král. Vondrák je faulovaný a sám proměňuje trestný hod. Naopak Král chytá TH,a D. Kroc z dálky snižuje již na 7:8. Tříska z TH získává hostům dvoubrankový náskok. Po souhře celého útoku Rada nedává. Hosté proměňují - 10:7. Pěkná souhra útoku Kroc, Vondrák, Liška a posledně jmenovaný z úhlu snižuje. Háněl blokuje, Kroc nedává trestný hod a tak hostující Ruml zvyšuje na 11:8 pro Záluží. Vondrák nedává, ale Liška vybojuje míč. Z výskoku Vondrák snižuje. Háněl blokuje střelu Třísky J. a Vondrák z TH snižuje na 10:11. Háněl získává míč, ale i D. Kroc ztrácí míč. Král chytá střelu Třísky J., Kroc D. nedává. Král lapí střelu Danielky. Liškova střela je zblokována, Vondrák z výskoku míří vedle hostující branky.. Danielka proměňuje, naštěstí D. kroc snižuje na 11:12. Na branku J. Třísky opět odpovídá D. Kroc, poslední střelu hostů blokuje D. Háněl a tak Záluží vede v poločase 13:12.

   Máme výhoz, ale Rada netrefuje. Král chytá střelu Danielky. Rada pálí do bloku. Háněl blokuje střelu Danielky, ta však skončí v naší síti. Danielka míří přesně. Král chytá střelu Kotyzy a tak Kroc D.  snižuje na 14:15. Tříska zvyšuje na dvoubrankový odstup. V 36. minutě Kroc D. snižuje po samostatné akci.  Král chytá střelu J. Třísky. Háněl blokuje střelu Danielky, míč končí v rohu. Z pokračujícího útoku se nakonec Danielka trefuje z výskoku. V 38. minutě Vondrák -  16:17. Kotyza je přesný a Záluží vede o 2 branky. Špatná přihrávka Lišky, Král chytá střelu Danielky. Ve 40. minutě Vondrák nedává, Tříska míří do břevna. Vzápětí Vondrák trefuje tyč, Liška získává míč a Vondrák nakonec snižuje na 17:18. Ale opět Tříska J. je úspěšný. Vondrák střílí z výskoku, ale Polák chytá. přesto Vondrák snižuje. Danielka míří přesně. Spolupráce Vondrák - Kroc, a opět Vondák snižuje - 19:20. V 49.minutě zvyšuje Tříska. Kroc D. 20:21. V 50. minutě Háněl blokuje, přesto Tříska dává branku. Vondrák ztrácí míč, Král chytá střelu Kotyzy, ale opět ztrácíme míč v útoku. Naštěstí Dobrý získává míč a Vondrák opět snižuje na rozdíl jediné branky. Hosté špatně rozehrávají faul v naší útočné třetině, k míči se dostává D. Kroc  přihrává Baborovskému a ten do prázdné branky vyrovnává !!! 22:22 !!  V 57 .minutě Tříska J. z pokutového hodu získává hostům vedení. Vondrák "ze šestky" vyrovnává na 23:23. Hosté ztrácí míč a zbývají necelé 2 minuty do konce. Trpělivou hrou, s taktikou především " neztratit", dohráváme. 40 sekund před koncem si bereme oddechový čas. útok ve složení Baborovský, Vondrák, D. Kroc má za úkol "dohrát" a v posledních sekundách se pokusit rozhodnout. Což díky chytřé hře Baborovského uvnitř brankoviště se daří, v posledních sekundách po spolupráci D. Kroce a Vondráka, střílí z těžké pozice Vondrák, ale hostující brankář Polák jeho střelu kryje.

    Toto utkání mělo vysokou úroveň. Přičinila se o to obě mužstva, především útočné formace. Zápas nakonec skončil zaslouženou remízou.

   Rozhodoval P.Kotlář z Krčína.

 

Sestava a branky : brankáři: Plaček, Král : obrana : Háněl, Hering, Dobrý, Kroc Matěj, Kroupa M. - útok: Vondrák 10, D. Kroc 8,  Baborovský 3, Liška, Rada 1, Elšlégr

Trenér : Kuška L. Vedoucí: Hůlka T.

Záluží : Polák, Bakajsa - obrana : Klail, Marek, Calta, ČVefrhans, Fronk - útok : Tříska 12, Danielka 5, Ruml 4, Kotyza 2, Stružka, Ludvík, Tříska R.

Trenér : Ulč : vedoucí Stádník