Všenice - Žatec 19:21 (9:11) 29.04.2012

20.04.2016 11:14

 

29.04.2012 20:13

Dnešní utkání se sestupem ohroženým Žatcem, jsme nezačali dobře.Z prvého útoku Rada trefil jen tyč, naopak Sýkora prostřeluje Šebka a hosté se ujímají vedení.Černý kazí přihrávku a Janák proměňuje střelu z rohu brankoviště. Rada je ale z "rohu" neúspěšný  Sýkora v 3.minutě zvyšuje už na 3:0 pro hosty. Vzápětí v útoku ztrácíme a Radu, Baborovského a Černého, střídá Hůlka, Hrůza a Vondrák. Hned z prvého útoku je faulován Hůlka, a  následný rozehrahý trestný hod proměnuje Vondrák. Vzápětí Král chytá pokutový hod,ale Vondrák nepřesně přihrává. Z rychlého protiútoku Hradiský zvyšuje v 9.minutě na 4:1 pro Žatec.  V 10. minutě Hrůza snižuje na 2:4. Zlepšující Král kryje 2 těžké střely ale Hrůza neproměnuje. Král opět chytá a krásnou souhru útoku zakončuje Vondrák - 3:4. Výborný Král opět chytá těžkou střelu a Hůlka srovnává na 4:4. Hostující útok kazí přihrávku, z následného útoku Hůlka neproměnuje trestný hod., a ani Hrůza z rohu brankoviště se neprosadil. V 15.minutě Sýkora dostává hosty do vedení. Vondrák v 17. minutě "vykláněčkou" srovnává na 5:5. Janák z rozehrátého trestného hodu vrací hostům vedení. Hrůza "pálí" mimo z "rohu" a Sýkora z trestného hodu dostává hosty do dvoubrankového vedení. Hůlka kazí přihrávku, Dobrý vypichuje míč, ale Vondrák neproměnuje,přesto po technické chybě hostujícího útoku Rada ve 23. minutě snižuje na 6:7. Na Hradiského branku odpovídá Baborovský proměněnýn trestným hodem. Opět Hradiský a z trestného hodu Baborovský proměnují své šance a stav je ve 26.minutě 7:9. Baborovský netrefuje, ale Hering získává míč a opět Baborovský z trestného hodu snižuje na 8:9. Janák proměnuje trestný hod, ale i Baborovský opětovně proměnuje trestný hod a snižuje na 9:10. Na další branku Janáka se nám už nedaří odpovědět. Trestný hod Baborovského z velké dálky po uplynutí řádné hrací doby kryje hostující brankář.
   
Do druhého poločasu jsme vstoupili zlepšeným výkonem. Král chytá střelu hostujícího útočníka, Dobrý získává odražený míč a Baborovský opět proměnuje trestný hod. Následně Král chytá trestný hod a Rada ve 34. minutě srovnává na 11:11. Hradiský strhává vedení na stranu hostů, Baborovský neproměnuje, ale Černý o tyč přesto srovnává 12:12.  Hosté trefují tyč a z následného rychlého protiútoku Vondráka vychytává hostující brankář. Míč končí v postranním autu a z  pokračujícího útoku Baborovský poprvé a naposledy strhává vedení na naši stranu 13:12. V těchto chvílích začíná "úřadovat" rozhodčí Malý z Klášterce který netrestá jasný faul na unikajícího Hrůzu, který faulován střílí mimo branku. Toho využívá Hradiský a srovnává. Naše chyby v útoku využívá dvakrát Janák a Žatec se ujímá vedení 15:13.   Ve 45. minutě Černý snižuje na 14:15, ve 47.min. Baborovský opět jen snižuje na rozdíl jedné branky 15:16. Další technické chyby našeho útoku trestá dvěma góly žatecký Nociar a hosté odskakují na rozdíl 3 branek 18:15. Vondrák sice z výskoku snižuje,ale Hradiský kontruje a Žatec vede 19:16. Rada snižuje, ale opět Hradiský udržuje tříbrankový odstup.V nervózním závěru si hostující tým, za pomoci rozhodčího Malého  pohlídal vedení, na branky Vondráka a Hrůzy odpověděl Hradiský a utkání končí vítězstvím hostů v poměru 21:19.
 

   Špatnou koncovkou a technickými chybami jsme umožnili rozhodčímu Malému, aby "pomohl svým rozhodováním" k vítězství hostujícímu týmu, který bojuje o udržení ve 2.lize.

 

Branky : Baborovský 7, Vondrák 4, Rada 3, Černý, Hrůza 2, Hůlka 1

 

Žatec : Hradiský 8, Janák 6, Sýkora 5, Nociar 2