Čakovice - Všenice 8:10 (4:7)

14.09.2014 15:07

 

    K utkání v Čakovicích, které se hrálo na výborném terénu, avšak s kluzkým míčem jsne nastoupili s Králem v brance, se Smitkou, Dobrým a Heringem na obraně, a v útoku s Elšlégrem, Černým a Radou. Elšlégr z výskoku otevírá skóre. Král chytá střelu Duchka. Radovo klepák končí vedle branky. Duchek míří do břevna. Elšlégr střílí podstřelem, ale domácí brankář Molnár je pozorný,odražený míč se dostává k Černému a i jeho střelu domácí brankář vyráží, tentokráte do bočního autu. Z pokračujícího útoku Černý pálí do bloku. Král chytá střelu Liškovi a Smitka vybojuje míč. Rada se uvolňuje a posílá nás do dvoubrankového vedení. V 6. minutě nepřekoná Krále Duchek, ani vzápětí Čechovský a k odraženému míčí se dostává nejdříve Smitka. Elšlégr neproměňuje TH. Král chytá střelu Lišky v 10. minutě. Rada střílí branku, ale bohužel při střelbě přešlapuje. Liška ve 12. minutě vstřílí první branku Čakovic. Černý míří přesně po přihrávce Elšlégra. Domácí střílí pokutový hod za faul Heringa, ale Liška pálí mimo naši branku. Elšlégr z podstřelu o tyč zvyšuje na již 4:1. Běží 15. minuta utkání. Král kryje střelu domácího útočníka a Smitka ve spolupráci s Heringem získává míč. Krásná souhra našeho útoku a Rada klepákem míří přesně - vedeme 5:1. Král chytá střelu Duchka a Hering je při souboji o míč faulován. V útoku však kazíme přihrávku. Černý míří do bloku, ale Rada získává odražený míč, avšak Černý ani napodruhé nepřekoná brankáře Molnára. Čechovský po rychlém protiútoku snižuje. Ve 21. minutě opět kazíme v útoku přihrávku. Král chytá střelu Duchka. Černý pěknou ranou přes  obránce zvyšuje na 6:2. Ve 24. minutě Smitka získává míč po včasném vběhnutí do přihrávky domácích. Elšlégr přihrává Černému a ten nekompromisně - 7:2.  Čechovský trefuje tyč a Dobrý získává míč. Elšlégr míří do břevna. Čechovský pálí z pokutového hodu nad naši branku. Čechovský ve 28. minutě snižuje. Ztrácíme míč v útoku. Čechovský míří přesně. Baborovský z těžké pozice z trestného hodu po ukončení poločasu míří vedle a tak v poločase vedeme 7:4.

    Domácí mají výhoz a Král chytá 2 střely Čechovského, Dobrý získává odražený míč. Černého střelu kryje domácí Molnár. Z pokračujícího útoku se uvolňuje Elšlégr a vedeme 8.4. Ve  34. minutě Čechovský snižuje. Elšlégr krásným podstřelem zvyšuje již na 9:5. Opět Čechovský snižuje. Elšlégr míří do břevna. Král chytá střelu Duchka. Ve 38. minutě po spolupráci Rady s Elšlégrem střelu Rady kryje Molnár. Smitka vybojuje míč. Černý neproměňuje. Ve 40. minutě se Duchek uvolňuje, ale Král skvěle zasahuje. Černému při střelbě vypadává míč. Král zneškodňuje TH. Ve 42. minutě Elšlégr přestřeluje. Král chytá střelu Čechovského. Černý trefuje tyč. Po pěkné souhře domácího útoku Valíček snižuje. Ve 44. minutě Černý nedává. Smitka vypichuje míč a domácí obránci jsou v ofsajdu. Po spolupráci našeho útoku Rada nedává. Ve 45. minutě Král kryje střelu Čechovského a Dobrý získává míč. Elšlégr přestřeluje. Král chytá střelu Záruby. Černý neprostřeluje brankáře Molnára a poté Rada míří do tyče, od ní se mííč odráží do nohy domácího brankáře a poté končí v brance - vedeme 10:7. Valíček snižuje v 50. minutě. Jak se později ukázalo byla to poslední branka v tomto utkání ! Rada neproměňuje. Král chytá střelu Valíčka, poté i Lišky. Domácí zahrávají roh. Dobrý blokuje střelu Záruby a domácí mají opět výhodu z rohu. Po jeho zahrání získávíá míč Smitka. Baborovský z výskoku míří nad. Domácí ztrácí míč. Baborovský z TH střílí do tyče a poté se proviní "sólovou hrou", kdy po odrazu od tyče se dotýká míče. Král kryje střelu Lišky v 54 .minutě. Rada není úspěšný, Dobrý chytá TH. Král kryje střelu Čechovského. V 56. minutě Rada střílí do bloku, máme míč, ale Elšlégr proráží. Také domácí proráží. V útoku zahraje Rada nohou. Král chytá střelu Záruby. Dobrý blokuje střelu Duchka, další jeho střelu chytá Král. Z pokračujícího útoku je domácí útočník faulovám, a trestný hod Lišky kryje střídající Plaček. Získáváme míč a při vynášení ve střední třetině rozhodčí Jezbera ukončuje zápas za stavu 10:8 v náš prospěch.

 

   Dobře rozhodoval Vít Jezbera z Mostu. 

 

   V tomto zápase jsme na dobrém terénu, ale s těžkým a kluzkým míčem podali bojovný výkon. Výborně zahrála obrana ve složení Hering, Dobrý a Smitka za nimiž chvílemi doslova "kraloval" brankář Král. Útok v 1. poločase zahrál taktéž výborně, ve druhém již měl problém se vyrovnat s kluzkým míčem.

   Sestava a branky : Král, Plaček : obrana : Dobrý, Smitka, Hering (ŽK), Elšlégr J. - útok : Elšlégr 4, Rada, Černý 3, Baborovský

Trenér a vedoucí : Kuška Luděk

Čakovice : Molnár, Uřídil, Mařík Tomáš(ŽK), Staniševský, Mařík Lukáš, Duchek (ŽK), Valíček 2, Záruba, Čechovský 5 (ŽK, ČK -5),  Liška 1, Krejča

Trenér a vedoucí : Rys Jiří