Litohlavy - Všenice 15:12 (8:5) 14.04.2013

20.04.2016 11:47

    Začátek prvního jarního  poločasu vyšel lépe domácím. Díky dvěma brankám Smoly a jedné Šnajdra, a po zbytečných ztrátách v útoku prohráváme   v  7 min. 3:0. Po souhře celého útoku Černý  "z úhlu" neproměňuje, nato Vondrák z trestného hodu "houpákem" míří vedle.  Z následného útoku Král chytá střelu Šnajdra, Šebek získává odražený míč, avšak špatná přihrávka v našem útoku maří šanci vstřelit první jarní gól. Z protiútoku Cingroš zvyšuje domácí vedení na 4:0. V 9. minujtě Hrůza nedává, avšak Smola přestřeluje. Baborovský trefuje břevno, vzápětí Král chytá, ale odražený míč získávají domácí, a střelu domácího Smoly blokuje Šebek. Z našeho útoku netrefuje z úhlu" Hrůza, a tak si v 14. min. bere trenér Kuška time out. Smolovi chytá Král TH, z pokračujícího domácího útoku Šnajdr opět střílí trestný hod, ale vynikající Král opět chytá. Teprve v 16. minutě se našemu družstvu podařilo vstřelit branku. Střídající Liška po krásném uvolnění snižuje na 1:4. Král chytá střelu Smoly z dálky, přesto domácí získávají výhodu trestného hodu a po jeho rozehrání Smola zvyšuje na 5:1 pro domácí. Hrůza neproměňuje z rohu naopak Smola po kličce trefuje - 6:1. Po faulu na Lišku Vondrák proměňuje TH. Po prorážení domácího útoku Hrůza nedává. Šnajdr opět proráží, ale Černý střílí do bloku. Král chytá dva trestné hody během jednoho útoku. Vondrák neproměňuje vykláněčku. Král chytá střelu a Vondrák ve 26 min. z výskoku snižuje na 3:6. Obrana získává míč, Černý " z prvního" nedává, Král chytá střelu Tycara. V útoku ztrácíme míč a Smola - 7:3. Vondrák z výskoku tečovanou střelou snižuje, vzápětí Tycar střílí vedle a Černý využívá rychlý protiútok 5:7.  Šnajdr z rozehraného trestného hodu zvyšuje na 8:5 pro Litohlavy. Vondrák po čase neproměňuje trestný hod a v poločase vedou domácí 8:5.

     Hned z prvého útoku 2. poločasu Baborovský snižuje na 6:8. Král chytá trestný hod, Baborovsk nedává, Šnajdr přestřeluje. Baborovský míří vedle,Tycar přestřeluje. V 35 minutě Baborovský trefuje tyč a Šnajdr zvyšuje na 9:6. Baborovský tentokrát "klepákem" dává. Šnajdr však proměňuje trestný hod - 10:7. Vondrákovo střela je zblokována. Při útoku domácích Šebek získává míč, okamžitě přihrává Vondrákovi, a ten po nejkrásnější spolupráci s Baborovským proměňuje rychlý protiútok. Tycar ihned odpovídá - 11:8. Král chytá střelu Šnajdra a Vondrák z vykláněčky snižuje.Avšak opět Tycar udržuje domácím tří brankový odstup, přesto, že je faulován Šebkem, který za faul inkasuje ŽK. Vondrák trefuje tyč, střelu Šnajdra chytá Král. Černý trefuje tyč, ale odražený míč se dostává k Baborovskému, který neomylně trefuje. Tycar neproměňuje a opět Baborovský snižuje na rozdíl jediné branky - 11:12.  Ve 47.  min. Tycar opět zvyšuje na dvoubrankový rozdíl pro domácí. Vondrák "rusákem" trefuje tyč, z protiútoku střelu domácích blokuje Dobrý, a následnou střelu kryje brankář Král. Po souhře celého útoku Černý přestřeluje, M. Dobrý blokuje střelu Tycara, ale z pokračujícího domácího útoku je přísně nařízen pokutový hod. který proměňuje Šnajdr - 14:11.  Vondrák trefuje z vykláněčky tyč a i další jeho střela je zblokována. V 56.min. Šnajdr přestřeluje a Baborovský snižuje na 12:14. Poslední branku zápasu však střílí Šnajdr z trestného hodu a upravuje tak konečný stav utkání na 15:12 pro domácí.

 

    V prvním jarním utkání jsme celý zápas dotahovali náskok domácích. Především v 1. poločase podal útok mdlý výkon bez pohybu a v případě vypracované šance chyběla i přesná koncovka. Ve 2 . poločase se hra útoku zlepšila, avšak největší problém - koncovka - zůstal. Obrana ve složení Šebek, Dobrý, Hering podala velice dobrý výkon, ale naším nejlepším hráčem byl brankář Král, který nás vynikajícím výkonem dlouho "držel" v boji o ligové body.

 

Rozhodoval Václav Slavík z Nýřan.

 

Sestava a branky :Brankáři :  Král, Smitka - Obránci : Dobrý M., Šebek (ŽK), Hering, Kroupa M.  - útok : Baborovský, Vondrák 5, Černý, Liška 1, Hrůza

Vedoucí družstva : T. Hůlka

Trenér : L- Kuška