Most - Všenice 18:21 (8:11)

13.09.2014 21:08

   K utkání v Mostu jsme nastoupili v brance se Smitkou, na obraně s Kroupou, Heringem a Krocem M., v útoku s Elšlégrem, D. Krocem a Berkou. Máme výhoz a D. Kroc po kličce nekompromisní ranou otevírá skóre.  M. Kroc blokuje střelu Tichého a míč se odráží do rohu. Po jeho rozehrání Vrzal vyrovnává.  Berka trefuje z výskoku břevno.  Tichý proměněným trestným hodem posílá domácí do vedení. Ve 4. minutě střílí Elšlégr z TH do beka hostů, míč se odráží na roh. Po jeho rozehrátí je Elšlégr faulován. TH rozehrává Elšlégr, přihrává Berkovi, ten do náběhu D. Krocovi, který vyrovnává. Domácí v útoku ztrácí míč. Po spolupráci Elšlégr - D. Kroc první jmenovaný nás dostává do vedení 3:2. Smitka vybojuje míč a po rychlém přechodu do útoku bohužel Berka neproměňuje. Je však faulován, při pokračujícím útoku je faulován Elšlégr. Po rozehrání pálí Elšlégr mimo branku.  Útočníci domácího mužstva ztrácí míč. D. Kroc proměňuje TH přesnou ranou pod břevno. V 9 . minutě M. Kroc chytá trestný hod, ale domácí získávají odražený míč a Tichý snižuje. D. Kroc dostává míč do náběhu míří přesně a vedeme 5:3. Merzl snižuje. D. Kroc pálí z náběhu mimo branku domácích. Merzl střílí vedle. Kroc D. z TH přestřeluje. Berka vybojuje míč, ale Elšlégr nedává. Ve 14. minutě Drátler vyrovnává. Rada nás dostává do vedení 6:5. Tichý ihned vyrovnává.  Rada míří do tyče. Smitka kryje TH Tichému, ale Tichý dostává domácí do vedení.  D. Kroc se uvolňuje a vyrovnává na 7:7. Smitka chytá střelu domácího útočníka. Elšlégr je neúspěšný při střelbě trestného hodu. Ve 21. minutě Smitka opět kryje střelu domácího útočníka. Rada je faulovaný a po rozehraném TH Elšlégr nás posílá do vedení 8:7.  Vrzal vyrovnává. Elšlégr nedává, ale máme odražený míč, avšak Elšlégr opět nepřekoná domácího brankáře Ilbla. Tichý střílí nad.  D. Kroc z rychlého náběhu nám získává vedení 9:8. Tichý při střele přešlapuje. D. Kroc z TH navyšuje naše vedení na dvoubrankový rozdíl. Ve 28. minutě střílí domácí Nájemník TH vedle Smitkovy tyče. Krásná souhra útoku Kroc D. - Rada - Černý a posledně jmenovaný zvyšuje náš útok již na 11:8. Poslední útok mosteckého útoku zlikviduje náš kapitán M. Dobrý výborným blokem.

    Most má míč a Venclíček snižuje. Rada z náběhu z prvního o tyč - 12:9. Opět Venclíček míří přesně. Po souhře Kroc D. Černý, Rada míří Rada přesně z rohu brankoviště a vedeme 13:10. Smitka chytá, Hering při pokusu o rychlý protiútok přihrává Černému, který však těžkou přihrávku nezpracuje a přicházíme o míč. D. Kroc střílí mimo domácí branku. Smitka vystihuje přihrávku domácího útoku. Rada kazí přihrávku. Ve 37. minutě Tichý snižuje. Rada míří do tyče, následuje noha domácího obránce. Černý neprostřeluje domácího brankáře. A tak Tichý snižuje. Kroc D. nedává trestný hod, ale vybojujeme odražený míč. Ve 40. minutě po spolupráci Kroc D. - Elšlégr, míří nekompromisně Elšlégr. Smitka kryje střelu Venclíčka. Elšlégr nedává trestný hod. Domácí kazí přihrávku. Po spolupráci Berka, D. Kroc, Elšlégr míří přesně Berka a vedeme 15:12. Merzl snižuje z trestného hodu. Berka se uvolňuje a zvyšuje na 16:13. Tichý snižuje. D. Kroc zvyšuje na 17:14. Vrzal střílí vedle naší branky. Elšlégr se  uvolňuje - 18:14. Mostecký Venclíček míří přesně. V 50. minutě si domácí berou time out. Berka se uvolňuje a nekompromisně zvyšuje. Smitka kryje střelu Merzla a D. Kroc zvyšuje na 20:15. Smitka není překonán střelou Merzla. Berka nedává. Plaček kryje  TH, ale další střela domácího útočníka končí v jeho síti. Tichý snižuje. Elšlégr neproměňuje. Plaček chytá TH i následující střelu. Berka se uvolňuje a vedeme 21:16. Opět Tichý míří přesně. Berka proráží. Plaček chytá TH ale Tichý přesnou ranou o tyč stanoví konečný výsledek. V útoku již taktickou hrou držíme míč.

 

   Výborně rozhodoval Zdeněk Hejl z Holoubkova.

  V tomto zápase jsme podali velice dobrý výkon, byli jsme lepší a po většinu zápasu jsme vedli. V případě využití vytvořených šancí mohlo být o výsledku rozhodnuto dříve.

Sestava a branky: Smitka, Plaček:  obrana:  Kroc M., Kroupa M (ŽK), Dobrý, Hering, : útok: Kroc D. 10, Berka, Rada 4, Elšlégr 2, Černý 1

Hrající trenér: Dobrý Martin, Hrající vedoucí: Plaček Ronald

 

Most: Ilbl, Nový, Paus, Hujer (ŽK), Čibovský, Bauer, Nájemník, Tichý 8, Merzl 3, Vrzal 3, Drátler 1, venclíček 1

Trenér: Třešnák Jan, vedoucí : Gombár Pavel (ŽK)