Podlázky - Všenice 18:16 (6:8) 26.10.2013

20.04.2016 12:39

      K tomuto zápasu jsme nastoupili s Králem v brance, na obraně s Dobrým M., Krocem a Smitkou. Útok zahajoval v sestavě Rada-Baborovský-Černý.  V prvním útoku Král chytá střelu domácího Černého. Baborovský se pěkně uvolňuje, avšak neproměňuje. Domácí Černý střílí vedle. Král posílá do brejku Baborovského a ten nekompromisní ranou otevírá skóre. Chamer vyrovnává. Baborovský nedává, ale vybojuje odražený míč. Náš Černý ve 4. minutě se trefuje a vedeme 2:1. Král posílá do brejku Radu, který však na přihrávku nedosáhne. Kučera z trestného hodu vyrovnává. Rada z úhlu posílá naše mužstvo opět do vedení. Král chytá domácímu Černému střelu z výskoku. Rada z rozehrátého trestného hodu míří do tyče. Je písknut přešlap obránce Podlázek. Baborovský z trestného hodu trefuje obě tyče domácí branky, získáváme odražený míč, ale následně kazíme přihrávku. Král chytá TH a poté několik střel z různých pozic, odražené míče však získávají domácí. Nakonec Dobrý blokuje střelu a Rada získává odražený míč. Rada trefuje břevno. V obraně Kroc vybojuje míč a Rada se ve 14. minutě již nemýlí - vedeme 4:2. Louda snižuje. Spolupráce Elšlégra s Baborovským končí vstřelenou brankou Elšlégra. Domácí trefují z trestného hodu tyč. Také Elšlégr po krásné kličce míří jen do tyče.Podlázky trefují břevno a Kroc získává míč. Opět krásné uvolnění Elšlégra a ve 20. minutě vedeme 6:3. Domácí Černý snižuje. Po přihrávce Rady Baborovský pěknou střelou o tyč zvyšuje již na 7:4 v náš prospěch. Král chytá střelu Ulmana a vzápětí i trestný hod. Na druhé straně je faulován Elšlégr, sám střílí trestný hod, ale neproměňuje jej. Ve 24. minutě vynikající Král chytá střelu domácího útočníka. Dobrý získává vyražený míč. Baborovský zahrává TH, s tečí domácího brankáře se míč odráží od břevna opět k Baborovskému ten však míří vedle. Kučera snižuje. Ve 26. minutě Hrůza z dálky zvyšuje na 8:5. Za domácí se trefuje Louda. Rada míří do tyče, Hrůza získává odražený míč, ale netrefuje. Louda střílí po čase z velkého úhlu trestný hod, ale neproměňuje a tak v poločase vedeme 8:6.

     Ve druhém poločase máme výhoz, avšak kazíme přihrávku. Domácí Černý snižuje 8:7. Krásná souhra útoku a Hrůza opět zvyšuje na dvoubrankový rozdíl. Domácí trefují tyč, Dobrý vynáší míč, ale Hrůzovi v útoku míč padá. Za Podlázky snižuje ve 33.min. Černý. Rada míří přesně z trestného hodu - vedeme 10:8. Domácí Černý snižuje. V 35. minutě pálí Rada z úhlu mimo branku. Smitka vypichuje míč. Hůlka nedává trestný hod a opět Černý vyrovnává. Ve 38. minutě krásná střela Baborovského z výskoku nás dostává do vedení. Ve 40. minutě nezastavitelný Černý vyrovnává. Hrůza nedává a tak zase Černý dostává domácí do vedení 12:11. Ve 43. minutě Baborovský nedává, domácí míří pouze do břevna. Hrůza nedává trestný hod, naštěstí Elšlégr z trestného hodu vyrovnává. Kučera dostává domácí do vedení. Ve 47. minutě náš Radek Černý nedává. Kučera získává Podlázkám dvoubrankové vedení. Do branky jde Plaček. Snižujeme na 14:13. Brankář Plaček kryje dvě střely, avšak v útoku nedáváme. Domácí Černý získává opět dvoubrankové vedení pro domácí. V útoku ztrácíme Černý se nemýlí a domácí vedou již 16:13. V závěru utkání si již domácí i přes naši snahu náskok pohlídají a Rada již jen snižuje na 16:18 z našeho pohledu.

 

     V tomto zápase jsme podali dobrý výkon. V 1. poločase jsme byli lepší. Obrana hrála výborně, za ní chytal fantastický Král. Také útok si vedl velice dobře, avšak spoustu šancí jsme bohužel nevyužili. Ve druhém poločase domácí vyrovnali hru a poté i skóre. Zejména domácí útočník  Černý Martin se rozehrál k vynikajícímu výkonu a přesnými tvrdými  ranami prakticky sám zápas rozhodl a otočil. DOmácí v důležitých fázích 2. poločasu prokázali větší vůli po vítezství. I přes naši snahu v závěru zápasu si domácí na konci zápasu udrželi náskok a získali 2 body.

    Velmi dobrý výkon podal rozhodčí Váca z Jihlavy.

 

Sestava a branky: Král, Plaček  :  obrana - Dobrý, Kroc, Smitka (ŽK) : útok - Elšlégr, Rada 5, Baborovský 3, Hrůza 2 (ŽK), Černý Radek 1, Hůlka.

Trenér : Kuška Luděk,  vedoucí: Hůlka Tomáš

 

Podlázky: Tišler, Miler - Kešner, Doležal, Kůta, Sobotka, Mikulecký, Černý Martin 9, Kučera 6, Louda 2, Chamer 1, Žanta, Ulman